۲۰۲۴ ۱۵ October - سه‌شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۰۴
۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
رصد (1197)

رسانه های داخلی

۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
نویسنده : هیئت تحریریه سایت طنین

شانتاژ برجامی دوباره کاخ سفید
«کارین ژان پی یر» سخنگوی کاخ سفید در تازه‌ترین اظهارات خود در خصوص پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و مذاکرات احیای برجام مدعی شده است: "ما بار‌ها اعلام کرده‌ایم که دیپلماسی را به عنوان بهترین راه برای دستیابی به یک راه حل دائمی موثر برای برنامه هسته‌ای ایران در نظر می‌گیریم. ما در سه و نیم سال گذشته، این اظهارات را تکرار کرده‌ایم و معتقدیم دیپلماسی بهترین روش می‌باشد. با این حال، ما در حال حاضر از آن بسیار دور هستیم. " این مقام آمریکایی در حالی چنین ادعایی را بر زبان می‌آورد که در جریان برگزاری سلسله مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در دولت شهید رئیسی، کاخ سفید با پرهیز از پذیرش راستی آزمایی و ارائه تضمین در خصوص بازگشت به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی، مانع از احیای این توافق شد. فراتر از آن، آمریکا به آژانس بین المللی انرژی اتمی دستور داد تا پرونده موسوم به موارد ادعایی را در قبال تهران مفتوح نگاه دارد تا بتواند با استناد به آن، شبکه بازرسی‌های گسترده و فرازمانی-فرامکانی خود را در کشورمان شکل دهد. در چنین شرایطی آمریکا ژست بازیگری طلبکار و طرفدار دیپلماسی را به خود می‌گیرد.
نادرست بودن ادعای عملیات رژیم صهیونیستی در ایران
به گزارش تسنیم، اخیراً نویسنده و مجری یکی از برنامه‌های اینترنتی گفته بود اسرائیل طی یک ماه اخیر در ایران عملیات داشته، اما پیگیری‌های تسنیم از منابع امنیتی حاکی از نادرست بودن این خبر است. این مجری گفته بود صهیونیست‌ها در یک ماه اخیر در ایران دست به عملیاتی زدند که طی آن برخی به شهادت رسیدند و مقادیری سند هم ربوده شده است. او مدعی شد که اجازه انتشار این خبر در رسانه‌ها داده نشده است. وی درباره منبع گفته‌های خود هم اعلام کرده بود که یک فرد اطلاعاتی این حرف را به او زده است! در همین رابطه منبع آگاه امنیتی در ادامه به تسنیم خاطرنشان کرد: تمامی فکت‌های این خبر اشتباه است و معلوم نیست کدام منبع نامطلع چنین اطلاعاتی به ایشان داده است. این اظهارات خصوصاً پس از سلسله عملیات‌های تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی در فلسطین ولبنان، بازخورد زیادی در فضای مجازی پیدا کرده است.
اظهارات جدید عبدی
عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: به جز رفتار صدا و سیما که همسو با رویکرد وفاق ملی نیست، در دولت و دو قوه دیگر و نیرو‌های مسلح التزام به قواعد وفاق مطابق انتظارات خوب بوده است. انتصابات دولت یا قانونی، یا مغایر با قانون است. اگر قانونی است کسی حق اعتراض به آن را ندارد؛ و اگر مغایر با قانون است، باید از همان طریق اقدام کرد. اینکه کسی در گذشته زندان رفته یا به ناحق بوده یا دوره محرومیت آن تمام شده است بعضاً حتی پرونده‌ای کیفری ندارند، پس اینها دلیل موجهی نیست که یک مقام حقوقی نسبت به آن معترض باشد. این گفتار سیاسی است و حتی حقوقی هم نیست. قرار نیست مسئولان اجرایی این دولت، سلیقه‌های دولت پیش یا افراد دیگر را رعایت کنند. این سلیقه‌ها را تبدیل به قانون نانوشته کردن، بدبختی این کشور است.
موج تخریب دولت پس از نگرفتن سهم در دولت از سوی اصلاح‌طلبان
محمد قوچانی، روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب: موج تخریب دولت پس از نگرفتن سهم در دولت از سوی اصلاح‌طلبان آغاز می‌شود. اصلاح‌طلبان با دولت روحانی همین کار را کردند. در سال ۹۶ اولین جریانی که گفت پشیمان هستیم، اصلاح‌طلبان بودند، چون پست‌هایی را که انتظار داشتند در دولت دوم بگیرند ندادند. اگر نگاه کنید ابطحی شروع کرد، علی کریمی شروع کرد و تبدیل شد به موج پشیمانم. اصلاح‌طلب‌ها هم استراتژی ندارند و هم قدرت طلب هستند. در بدنه اصلاح‌طلب‌ها مهم این است که ماشین دولت را بگیرند. در ستاد آقای پزشکیان می‌شد رفتار‌های مشمئزکننده برای گرفتن پست‌ها را دید. قدرت‌طلبی اصلاح‌طلبان با سو‌ءاستفاده از نام مردم و به اسم پیگیری مطالبات مردمی، هر روز بیش از پیش عیان می‌شد و می‌توان دریافت اگر این جماعت در دولت رئیسی هم موفق به دریافت سهمی در دولت می‌شدند، میزان تخریب‌ها علیه رئیس‌جمهور فقید را کم می‌کردند.
انتقاد از دیدگاه دولت جدید به FATF
کیهان نوشت: رئیس‌جمهور کشورمان چندی پیش در نشست خبری گفت که ما چاره‌ای جز حل موضوع FATF نداریم و دراین رابطه، نامه‌ای به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد کرد. این اظهارات در شرایطی مطرح شد که بررسی پذیرش دو توصیه گروه اقدام مالی FATF تحت عناوین کنوانسیون CFT (مقابله با تأمین مالی تروریسم) وکنوانسیون پالرمو (مقابله با جرایم سازمان یافته) مدت‌هاست که از دستور کارمجمع تشخیص مصلحت نظام خارج شده و در شرایط فعلی نیز متوقف است. با این که برخی رسانه‌ها به اشتباه موضوع «الحاق ایران» به گروه ویژه اقدام مالی علیه پولشویی را مطرح کرده‌اند، اما نکته اینجاست که جمهوری اسلامی ایران، ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه این گروه را به اجرا درآورده و موضوع الحاق، گمراه‌کننده و ناقص است. دلیل نپذیرفتن دو توصیه باقی مانده نیز به زعم کارشناسان این است که پذیرش این دو توصیه، موجب تحریم داخلی کشور می‌شود و جلوی بسیاری از مراودات مالی ایران را می‌گیرد. مضاف بر این، طرح موضوع ارسال نامه به مجمع، عوارضی برای اقتصاد و فضای سیاسی کشور به دنبال خواهد داشت. در شرایطی که دولت قصد دارد اقتصاد کشور را سامان بدهد، موضوع FATF چندان محلی از اعراب ندارد و طرح آن، تاثیرات سوء زیادی بر بازار به جای می‌گذارد.
اظهارات ربیعی پیرامون دولت
علی ربیعی، مسئول کارگروه اجتماعی شورای راهبری رئیس جمهور گفت: وفاق و همدلی از جمله مهمترین عوامل پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بوده است چرا که در این دوره همگان حاکمیت را حق می‌دانستند و برای مقابله با دشمنی که به خاک وطن تجاوز کرده بود وفاق داشتند. امروز رئیس جمهور نماینده همه افراد کشور، حتی آنانی که پای صندوق‌های رأی نیامده هم هست. با توجه به شرایط امروز کشور و جهان و تلاش دشمنان برای ایجاد جنگ، دولت پزشکیان حتماً باید پیروز شود. کشور در لایه‌های مختلف دفاعی با آمادگی بالا، آماده مقابله با تهدید‌های دشمن است. بیش از سه دهه پزشکیان را می‌شناسم و مطمئن هستم که رئیس جمهور دروغ نخواهد گفت. برخی‌ها نسبت به نحوه سخنرانی‌های رئیس جمهور انتقاد دارند، اما باید گفت که پزشکان همین است و همین گونه نیز باقی خواهد ماند. تلاش وی آن است که جراحی‌های سخت بدون در نظر گرفتن مردم انجام نشود و دولت چهاردهم به امر کارشناسی و اجماع اعتقاد دارد.

  • ارسال نظرات