سفر پزشکیان به نیویورک چه فرصتهایی در اختیار ایران میگذارد؟
علیرضا سلیمی، نماینده تهران در گفتگو با ایرنا، با اشار به سفر دکتر مسعود پزشکیان به نیویورک گفت: تریبون مجمع عمومی سازمان ملل بهترین ابزار و وسیله برای بیان دیدگاه و خط مشی و مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال مسائل مختلف همچون مسأله غزه است؛ همچنین رئیسجمهور میتواند از این ظرفیت برای افشای اقدامات غیر انسانی آمریکا و متحدانش در قبال ملت ایران با اعمال تحریمها استفاده کند و ماهیت آنها را بیش از پیش آشکار سازد. دیدارهای دوجانبه با روسای جمهور کشورها که در جریان این سفر اتفاق میافتد فرصت مناسبی برای توسعه روابط با کشورهای مختلف در سطوح مختلف سیاسی، اقتصادی و... است.
واکنش کیهان به درخواست روزنامه سازندگی از پزشکیان
به گزارش کیهان، روزنامه زنجیرهای سازندگی در گزارشی با عنوان گرهگشایی در نیویورک، به نقل از یکی از فعالین مدعی اصلاحات، پزشکیان را به دیدار با ترامپ و هریس دعوت کرد. این فعال مدعی اصلاحات در ادامه این گفتگو تأکید میکند اینطور نشسـتها اگر انجام شـود، ما چیزی را از که اتفاقاً دسـت نمیدهیم بلکه فقط فضای جدیدی را ایجاد میکند. بهخصوص اکنون که اسرائیلیها با این جنایتهایی که دائما در خاورمیانه انجام میدهند به دنبال این هسـتند که ایران را با آمریکا درگیر کنند. سازندگی و دیگر روزنامههای زنجیرهای با روی کار آمدن دولت جدید مجدداً به دنبال تکرار روند اشتباهی هستند که در دوران روحانی نیز با دیکتاتوری تمام سعی در قهرمانسازی از آن داشتند. قدم زدن با جان کری، گفتوگوی تلفنی با اوباما و دهها به اصطلاح تابوشکنی دیگری که در زمان برجام برای هموار کردن مسیر دنبال شد، هیچکدام کوچکترین تأثیری در وفاداری و پایبندی آمریکا به برجام نداشت. مدعیان اصلاحات یا واقعیات نظام بینالملل را درک نمیکنند یا به عمد آن را انکار و از آن چشمپوشی میکنند. تجربه برجام نشان داد مشکل اصلی در مسیر مذاکرات میان ایران، آمریکا و غرب نه اعتمادسازی که دید استعماری و قلدرمآبانه آنان نسبت به ایران است.
وحدت و انسجام داخلی شرط اصلی مبارزه با دشمنان است
فرهیختگان با نگاهی به ۸ سال دفاع مقدس نوشت: ایران امروز نیز در حوزه دفاعی و سختافزاری قابل قیاس با آنروز نیست. ایران امروز هرازچندگاهی از موشکهای دوربرد و نقطهزن خود رونمایی میکند. پهپادهای ایرانی امروز یکی از پرسروصداترین و خبرسازترین فناوریهای نظامیاند و درباره توانایی آنها صحبت میشود. ایران امروز، ایران هستهای است. ادبیات ضدجنگ و ستایش صلح دیگر کاربرد ندارد. درست است که با جنگ گسترده و همهجانبه فاصله داریم، اما ترس از جنگ میتواند خودش نوعی تله جنگ باشد. ترسی که دائم ما را دچار انفعال کند تا ضربات وارد شده از سوی دشمن در میدان جنگ را با گرفتن امتیاز در دیپلماسی به عقب بیندازد، خودش میتواند عامل جنگ بزرگتری باشد. وحدت و انسجام داخلی شرط لازم حضور در این نبرد است. آنچه که نیاز این روزهای ماست تقویت هویت ملی، ایرانی و اسلامی است که میتواند وحدتبخش همه اقشار مردم باشد. ما در این جنگ نیاز به وحدت همه آحاد و اقشار مردم داریم، نهفقط بخشی از آنها و باید تمامی جریانها و دستگاههای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی برای تقویت آن تلاش کنند.
نظر آقاتهرانی درباره فیلترینگ
مرتضی آقاتهرانی به خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: تصمیمگیری درباره ساماندهی فضای مجازی و فیلترینگ بر عهده شورای عالی فضای مجازی است. مجلس با دولت برای ساماندهی فضای مجازی همکاریهای لازم را خواهد داشت. فضای مجازی همچون فضای حقیقی نیازمند مدیریت و کنترل است و نباید رها شود. به گفته او، فضای مجازی اکنون به بخش اساسی از زندگی مردم تبدیل شده است. لازم است فضای مجازی به طور مؤثر و مناسب مدیریت شود.
توضیحات مومنی درباره انتخاب استانداران اهلسنت
به گزارش تسنیم اسکندر مؤمنی، وزیر کشور در آئین تودیع و معارفه استاندار کردستان درباره روند انتخاب استانداران گفت: رئیسجمهور به بنده دستور دادهاند که افراد طبق شاخصها انتخاب شوند. جدا از شاخصهای عمومی؛ شاخص کارآمدی و مردمداری بهدور از نگاه قومیتی و آشنایی با جغرافیای منطقه، جوان بودن و بازنشسته نبودن از جمله شاخصهایی است که در روند انتخاب استانداران در نظر گرفته میشود. در انتخاب استاندار جدید کردستان هیچ توصیه و پیگیریای در کار نبود و بر اساس نظر نخبگان به هیئت دولت معرفی و بدون یک رأی مخالف از سوی اعضا، انتخاب شدند، حتی خودشان تا دو روز قبلتر خبری نداشتند. رئیس جمهور این شعار انتخاباتی را عملی کردند و در انتصابات از هر کسی که توانمندی و تخصص داشته باشد استفاده میکنیم، از ظرفیت نیروهای اهلسنت در وزارت کشور استفاده و بهرهمند خواهیم شد، به کمیته انتصابات مجدداً تأکید خواهیمکرد، چراکه نیروهای این دیار بسیار پرتلاش و سختکوش هستند.