در آستانه آغاز رسمی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، ترامپ همچنان در تلاش است تا بتواند در فرصت باقیمانده آرای آن گروه از رای دهندگان آمریکایی را که تاریخ رقابتهای انتخاباتی در این کشور نشان می دهد،همواره از حزب دموکرات در رای گیری های حمایت می کنند، به سمت خود جلب کند. موضوعی که با توجه به سابقه سیاست های اسلام ستیزانه ترامپ در دوره ریاست جمهوری اش امری بعید و غیرمحتمل به نظر می رسد.
این پیام باید به رژیم صهیونیستی منتقل شود که ایران برای تأمین امنیت مرزهای خود هیچ خط قرمزی ندارد و اگر صهیونیستها در خصوص قدرت ایران یا اراده سیاسی حاکم بر کشور دچار سو محاسبه شدند، باید ادراک غلط خود را اصلاح کنند وگرنه باید آماده دریافت ضربات مرگبار و تعیین کننده از سوی نیروهای مسلح ایران باشند. شرط لازم برای تحقق این هدف وارد کردن ضربات متعدد به منافع دشمن متجاوز است تا از این طریق بازدارندگی کشور در محیط منطقهای بار دیگر احیا شود.
«یک ناوگان نیروی دریای آلمان که از اقیانوس هند در حال حرکت بوده، از وحشت هدف قرار گرفتن توسط یمنی ها و البته به توصیه همکاران انگلیسی و آمریکایی خود مجبور شده که قید حضور در آب های دریای سرخ و تنگه باب المندب را بزند و راه خود را صدها کیلومتر دور تر کرده و از دماغه امیدنیک به ادامه مسیر بپردازد. این موضوع سبب شده تا نشریه آلمانی اشپیگل تحول مذکور را یک شکست بزرگ برای نیروی دریای آلمان در مواجهه با مقاومت اسلامی یمن توصیف کند.»
بریکس علاوه بر ظرفیتها و قابلیتهای «بالقوهای» که از آنها برخوردار است و بخش عمدهای از قدرت و ثروت جهان را در اختیار دارد، در سایر عرصهها نیز فعال بوده و دارای اهرمهای قابل توجهی برای اعمال نظم نوین در جهان است که از جمله آنها میتوان به: تشکیل صندوق ذخیره ارزی برای مصون سازی اعضا در نوسانات ارزی و پولی ناشی از تحریمهای یکجانبه کشورهای غربی، تاسیس بانک توسعه نوین برای کمک به رشد و توسعه کشورهای جنوب، ایجاد زیرساختهای بریکس همسو با ایده دلارزدایی اشاره کرد.
تلاش و فشار آلمان به اروپاییان مبنی بر عدم ارتباط با ایران، موضوع اعدام جمشید شارمهد و نهایتاً بسته شدن مرکز اسلامی هامبورگ و موسسه آموزش زبان آلمانی در تهران سلسله اتفاقاتی هستند که باعث شدند تا روابط میان ایران و اروپا و به ویژه ایران و آلمان رو به سردی بگراید. به نظر میرسد که اصل اساسی عدم مداخله در امور داخلی کشورها که بر اساس بند هفتم ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد وجود دارد در نوع و نحوه روابط میان ایران و آلمان نقض شده است و بنابراین انتظار میرود که با دیپلماسی هوشمند جمهوری اسلامی بتواند رفتار دولتهای اروپایی و به ویژه آلمان را تغییر داده و مبتنی بر قواعد و رویههای بین المللی و همچنین عقلانیت کند.
به نظر میرسد ایالات متحده آمریکا با مساله آتشبس جامعه جهانی، کشورهای منطقه و حتی صهیونیستها را در داخل فلسطین اشغالی فریب میدهد. آمریکا و نتانیاهو وانمود میکنند که مذاکرات آتش بس در جریان است. همچنین تلاش میکنند، حماس را به پای میز مذاکره بکشانند، و بگویند زمان آن رسیده که آتشبس محقق شود، تا بدین طریق یک مشروعیت بین المللی برای ادامه تجاوزات و جنایات خود داشه باشند. از سوی دیگر جامعه جهانی و افکار عمومی نظام بین الملل را قانع کنند که رژیم صهیونیستی و ایالات متحده چهرهای صلح طلب و صلح جو دارد. همچنین بایدن از ارائه طرح های آتش بس بیشتر به دنبال کسب آرای مسلمانان برای کاملا هریس در انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست.
رژیم صهیونیستی در تلاش است تا کنترل روستای مرزی عیتا الشعب را به دست بگیرد، زیرا این روستا تنها نقطهای است که به این رژیم اجازه میدهد به راحتی به سمت غرب و شرق حرکت کند و در نتیجه امکان جدا کردن خط آبی، که حدود ۱۰۰ کیلومتر امتداد دارد، از رودخانه لیتانی را فراهم میکند. راهبرد حزب الله بر مبنای فرسایشی کردن جنگ و عدم استقرار و تثبیت ارتش صهیونی در میدان خواهد بود. حزب الله با حمله به قیساریا اثبات نمود که یگان پهپادی بسیار کارامد و فعالی دارد.رژیم تروریستی اسرائیل در این جنگ تنها نبوده است بلکه جوهر اصلی قدرت تمدن غربی به طور همه جانبه در اختیار ماشین جنگی رژیم بوده هست اما مقاومت منطقه با مقابله با این قدرت در واقع سطح اقتدار و قدرت خود را ارتقا داده است و مانع از تحقق اهداف دشمن شده و دستاوردهای زیادی نیز کسب نموده است و در آینده نیز با فرسوده کردن ارتش صهیونی پیروزی های بزرگی کسب خواهد شد.
روایت واقعی از شرارت اخیر دشمن صهیونیستی با پرهیز از بزرگنمایی، کوچکنمایی و نگاه سادهانگارانه، در حقیقت افزون بر اینکه قدرت و اقتدار واقعی کشور را به رخ میکشد، ارزش کار جمهوری اسلامی ایران در مقابله با رژیم صهیونیستی در پیچیدهترین شرایط منطقه را هم در معرض نمایش قرار میدهد.
وضعیت پساانتخاباتی گرجستان حس و حال انقلاب های رنگی را به خود گرفته است؛ بعید نیست قطبی شدگی شدید میان اروپاگرایان و روس گرایان کشور را به آشوب و بحران بکشاند و بار دیگر تاریخ تکرار شود و هیئت حاکمه این کشور جای خود را به حکومت کاملاً طرفدار غرب بدهد.
به نظر میرسد محتملترین سناریو، ترکیبی از چند گزینه باشد: پیگیری دیپلماتیک همراه با برخی اقدامات نظامی یا استفاده از نیروهای محور مقاومت. این رویکرد ترکیبی میتواند هم پاسخ مناسبی به افکار عمومی داخلی باشد و هم از تشدید بحران به سطوح غیرقابل کنترل جلوگیری کند.
«آنچه در مورد کلیت اقدام اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران می توان گفت این است که صهیونیست ها در ظاهر چیزی گفتند اما در عمل حتی نتوانستند ذره ای از آنچه مدعی بودند را علیه کشورمان محقق کنند. موضوعی که خود پالس های معناداری را در مورد موقعیت به شدت ضعیف رژیم اشغالگر قدس در رابطه با ایران مخابره می کند.»
جبهه مقاومت یک سازمان منسجم و یکپارچه است که از صدر تا ذیل آن از جنس قدرت، ذکاوت، پایمردی و شجاعت است و شیفتگان شهادتاند و این جنس از انسانها با شهادت جسورتر و قویتر و پر انگیزهتر میشوند و اگر سید حسن و سید هاشمها میروند؛ سید حسنها و سید هاشمها از این گلستان کربلاییها میروید همانگونه که در گذشتهی تاریخ اسلام، انقلاب اسلامی و مقاومت اتفاق افتاد. و اما کاری که رژیم صهیونستیی میکند این است که به روند پایان عمر خود سرعتی مضاعف میدهد.
با طلوع صبح خورشید شنبه پنج آبان ماه مشخص شد که تلآویو بیش از آنکه مرد جنگ باشد، بوقی در صحنه عملیات روانی است! حضور بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت در پناهگاه زیر زمینی بیش از آنکه نشان دهنده قدرت باشد، نمایش ضعف و ترس مقامات ارشد ارشد رژیم اشغالگر قدس از حملات احتمالی ایران بود. انتشار این تصاویر صدای نیروهای اپوزیسیون رژیم را نیز درآورد و سبب مطرح شدن این سوال شد که اساسا چرا مقامات صهیونیست هشیار در زیر زمین باشند و شهروندانی ایرانی بدون کمترین احساس ترسی به استراحت بپردازند!
در پی تضعیف جایگاه یا شکست حزب عدالت و توسعه در کارزار انتخاباتی شهرداریهای ۳۱ مارس ۲۰۲۴ ، ساختار حاکم ترکیه موضوع عادی سازی را با شیب تند پیش گرفت و حتی خطوط قرمز خودشان را نادیده گرفته و از آشتی با رادیکالترین گروه سیاسی نظامی یعنی پ ک ک سخن گفتند. با وقوع این عملیات تروریستی جدید آنچه تاکنون اردوغان رشته کرده بود، پنبه شد. اما آنچه مهم است اینکه این رخداد، فرصت و بهانهای شد برای تکرار سیاستهای یک دهه پیش ترکیه در منطقه غرب آسیا.رهبران آنکارا در نظر دارند همانند سالهای ۲۰۱۱ در فضای جنگی و تنش آلود به این سرزمینها حمله کنند و بخشی از آنها را ضمیمه خاک خود کنند.
اگرچه در ظاهر امر نقش مثبتی از مقامات امریکایی در سفرهای مقامات آنها به خاورمیانه نشان داده میشود. اما تجربه یکساله شعارهای امریکایی به خوبی چهره واقعی آنها را نشان میدهد. از همان ابتدا جنگ صهیونیستها با مردم بیگناه غزه، سران کاخ سفید شعارهای صلحآمیز و خویشتندارانه برای اتمام جنگ سرمیدادند. اما این شعارها نه تنها به جنایت رژیم در غزه پایان نداد، بلکه جبهه جنگ جدیدی در لبنان نیز آغاز شد. همچنین امریکاییها در عمل همیشه از متحدان منطقهای خود حمایت و دفاع کردهاند. ارسال تجهیزات پیشرفته نظامی امریکا به فلسطین اشغالی، خود به تنهایی به میزان جسارت رژیم صهیونیستی افزوده است.
در شرایطی که کمتر از دو هفته تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فرصت باقی مانده است، بایدن مواضع سخت گیرانه تری را در قبال ترامپ دنبال می کند تا شاید بتواند مانع از کاهش شانس پیروزی هریس در جریان رقابت های انتخاباتی این کشور شود.
برای کامالا هریس یک موضوع به خوبی روشن شده است و آن این است که دولت بایدن آنطور که باید و شاید نتوانسته است کارنامه خوبی از دوران ریاست جمهوری خود نزد رای دهندگان آمریکایی بر جا بگذارد. از این رو هر گونه عملکردی از جانب کمپین انتخاباتی هریس که بخواهد راه او را با راه رئیس جمهور کنونی آمریکا یکی سازد، مسیر هموارتری را برای بازگشت ترامپ به عنوان پیروز نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فراهم خواهد کرد.
ابعاد تاریخی، حقوقی و سیاسی تعلق جزایر سهگانه به ایران کاملاً روشن است و هیچ شکی در این زمینه وجود ندارد، حتی دولتهای عربی و همچنین دولتهای اروپایی هم در درون خود این موضوع را قبول دارند. بیانیه اخیر حاوی این پیام است که اروپا با تغییر رویکرد در قبال ایران تصمیم گرفته است، سطح تقابل با ایران را علاوه بر سطوح هنجاری و مواردی مانند تحریمها بالاتر برده و حاضر شده است در هرگونه تقابل احتمالی منطقهای، علیه ایران وارد عمل شود.
«به نظر می رسد که عاموس هوکشتاین در سفر خود به بیروت، طرح آتش بسی که رژیم اشغالگر قدس با آن موافق است را به طرف لبنانی ارائه کرده است. طرحی که هم حزب الله لبنان و هم دولت این کشور قویا آن را رد کرده و این طرح را مغرضانه و ناعادلانه توصیف کرده اند.»