توئیت محسن رضایی درخصوص جنایات رژیم صهیونیستی
به گزارش مشرق، محسن رضایی در توئیتر نوشت: باند جنایتکار و نژادپرست نتانیاهو با محکوم کردن متوقف نمیشود و پس از لبنان به دمشق و بعد از آن به بغداد و اگر طمع خونریزی مستشان کند حتی شاید به ایران حمله کند؛ لذا دولتهای سوریه، عراق و ایران هرچه زودتر تصمیم بگیرند.
نیکزاد: نابودی رژیم صهیونیستی قطعی است
به گزارش ایسنا، علی نیکزاد در واکنش به جنایات شب گذشته رژیم صهیونیستی در لبنان در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان محکوم است. آنها باید بدانند «مقاومت» آرمانی غیرقابل بازگشت برای آزادیخواهان جهان است. هر کشتاری خونی تازه به پیکره این راه تزریق میکند. بدانید که آرمانها ضدگلوله هستند و نابودی شما قطعی است.»
حذف فرماندهان مقاومت مسیر جهادی را تغییر نمیدهد
روزنامه همشهری نوشت: «رژیم اسرائیل باز هم مرتکب قتلعام خونینی با حمله به محلههای مسکونی پرجمعیت شد و با ارائه توجیهات نادرست سعی در سرپوش گذاشتن بر جنایت وحشیانه خود دارد. بدون شک این جنایت محکوم و تشدید خطرناک تنشهاست که قواعد بازی را تغییر میدهد و مجازات مناسب برای عامل آن لازم است. اگر اتفاقی برای فرماندهان حزبالله رخ دهد، سطح درگیریها افزایش پیدا خواهد کرد. این استراتژی حزبالله است که هر قدر ضربه دشمن سخت باشد، ضربه مقابل باید سختتر باشد. مقاومت، سازه بسیار بزرگتر و محکمتری از موقعیت یک نفر دارد. به طور کلی، برای مقابله با اسرائیل به یک تشکیلات منسجم و قدرتمند و ریشهدار نیاز است و حزبالله توانسته به این سطح از توان و تشکیلات دست یابد. حذف افراد نمیتواند مسیر حزبالله را تغییر دهد یا سطح رزمی را پایین بیاورد، بلکه در مقابل، پاسخ حزبالله به حملات اسرائیل را شدت خواهد بخشید.»
مقایسه گفتمان پزشکیان با خاتمی از زبان فعال سیاسی اصلاح طلب
علی شکوری راد در گفتگویی با روزنامه اعتمادگفت: حقیقت آن است که نمیتوان گفت، گفتمان پزشکیان ادامه ایده گفتوگوی تمدنهای خاتمی است، چون ویژگیهای خاص خود را دارد، اما حتماً متاثر از فضای گفتمانی دوران اصلاحات است. گفتمانی که ترجمان تازهای از گفتمان اصلاحات است. گفتمان پزشکیان ذیل عنوان وفاق یا پرهیز از دعوا، هرچند از نظر ظاهری سادهتر از گفتمان پیچیدهای است که خاتمی در بحث گفتوگوی تمدنها ارائه میکرد، اما هم در عرصه داخلی و هم در عرصه بینالمللی، کارایی خاص خود را دارد. اگر اوضاع به نحو مساعدی فراهم شود، دکتر پزشکیان از ایجاد رابطه با آمریکا امتناع نخواهد کرد. عدم امتناع دکتر پزشکیان در شرایطی که بسترهای مناسب وجود داشته باشد، امیدواریها به برقراری رابطه یا بهبود رابطه با امریکا را مستدام باقی میگذارد.
هشدار به دولت چهاردهم به سبک اصلاحات
بررسی برخی مطالب مطرح شده از سوی چهرههای جریان اصلاحات بیانگر آن است که آنان در مطالبی تأکید دارند که دولت چهاردهم باید با تعریف چارجوب گفتمان وفاق و به کارگیری حاملان و عاملان متناسب با این گفتمان از هم اکنون زمینههای لازم برای دچار نشدن به سرنوشت دولت حسن روحانی فراهم آورند. این چهرهها با بیان اینکه دولت چهاردهم باید از الگوی دولت اصلاحات برای بکارگیری متولیان سیاست داخلی بهره گیری کند، تصریح میکنند در دولت روحانی، به دلیل عدمتبیین درست آنچه گفتمان "اعتدال" نامیده میشد شاهد آن بودیم که اعتدال به اضمحلال راه برد، روزنامه هممیهن در اینباره نوشته است: ورود برخی فرصتطلبان به عرصه سیاست داخلی در سطوح مختلف، دولت را فاقد حامیانی جدی، همراه و گفتمانی منسجم کرده بود؛ تا جایی که هیچگونه حمایتی از رئیسجمهور، برنامهها و گفتمان ایشان، صورت نمیگرفت و آقای روحانی در یک سخنرانی علنی، بهشدت از دولتمردان گلایه کرد که چرا روزه سکوت گرفتهاند. لابیگریهای توسعهستیز، صرفاً با درایت و حساسیتی دغدغهمند، خنثی میشوند. لازم است که متولیان امر، به این موضوع مهم، التفات بیشتری داشته باشند. مبادا باندهای محفلی، قومیتی و فرصتطلبیهای ضد مصالح عمومی، امید به اصلاح از درون را بار دیگر به مسلخ ببرند.
۲ توصیه روحانیِ اصلاح طلب به عراقچی
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد علی ابطحی، فعال سیاس اصلاح طلب با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: خیلی خوبه موضعگیریهای آقای عراقچی در دیدار با همتایان و سایر مسئولان در این روزهای سازمانملل که به طور جدی و بیشتر از هر موضوعی به مساله لبنان و غزه میپردازد. اما کاش:
۱-به وزرای خارجه لبنان و فلسطین وکشورهای پولدار عربی منطقه هم توصیه کنید کمی علیه اسرائیل موضع بگیرند. ۲- شما هم در مورد مسائل داخلی ایران و به خصوص تحریم ظالمانه که زندگی مردم را بد جور سخت کرده است صحبت کنید وخبرش را هم برای خاطر مردم خودتان منتشر کنید.
فشار برخی رسانههای اصلاحات درخصوص قانون حجاب و عفاف
بررسیها نشان میدهد که برخی رسانههای جریان اصلاحات تلاشهای سیاسی خود را برای ملغی سازی قانون حجاب و عفاف افزایش داده و در حال تولید فشار به رئیس جمهور برای عدم ابلاغ این قانون میباشند. شهیندخت مولاوردی طی مطلبی در روزنامه اعتماد مینویسد: تمام تلاشها باید معطوف بر عدم تبدیل این لوایح و سیاستهای ناکارآمد و آزموده به قانون باشد، چرا که بعد از تصویب و جامه قانون به تن این لوایح کردن، رییسجمهور موظف به اجرای قانون است و نمیتواند از زیر بار اجرای آن شانه خالی کند و متهم به قانونگریزی شود. لایحه حجاب و عفاف جز طبقاتی شدن حجاب در آینده، حاصلی نداشته باشد! حتیالامکان و با انواع تعاملات و توافقها و با اجماعسازی و ذینفعسازی میتوان و باید از تبدیل چنین سیاستهایی به قانون جلوگیری کرد باید منتظر ماند و دید که دولت چهاردهم از میان عمل به وعدههای انتخاباتی و امتناع از ابلاغ یا ابلاغ قانون کدام را برمیگزیند؟ از دیگر سو تلاش برای عدم ابلاغ این قانون را در راستای آزمون وفاق ملی دانست.