۲۰۲۵ ۲۰ January - دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۹۳
۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
رصد (1263)

رسانه های داخلی

۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
نویسنده : هیئت تحریریه سایت طنین

رویکرد رئیس جمهور نسبت به FATF
به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پزشکیان در دانشگاه شریف گفت: در داخل باید FATF را پیاده کنیم. آمریکا در کشور خودش متوجه می‌شود که کدام کشتی و کالا کجا می‌رود، اما ما در این مملکت، یک کشتی با بارش اگر گم شود متوجه نمی‌شویم کجا رفت، زیرا FATF داخلی را نداریم.
رپورتاژ آگهی تروریست‌های تکفیری در روزنامه نزدیک به چپ‌های رادیکال
روزنامه هم‌میهن ارگان فکری اصلاح‌طلبان درباره ورود جولانی به صحنه سوریه در جملاتی عجیب نوشت: شبه‌نظامیان شیعه که توسط نیروی قدس ایران، یا حزب‌الله یا متحدان عراقی آنها سازماندهی شده بودند، در آن زمان وارد معرکه شدند و اسد را نجات دادند. حضور این نیروها، نقش سربازان متعارف سوری را که عمدتاً سنی بودند، تحت‌الشعاع قرار داد، اما سال‌ها بعد، این شبه‌نظامیان شیعه، به جنگ‌های جدید در منطقه مشغول شدند و در نتیجه سربازان سوری به حال خود رها شدند و به ناگاه خود را در مقابل یک ارتش مسلح از گروه‌های جهادی یافتند و بنابراین فرار را بر قرار ترجیح دادند. جولانی در عرصه عملی هم سعی کرده از طالبان الگو بگیرد. مانند طالبان سعی کرده سران قبایل و مردم عادی را با خود همراه کند و به آنها امان بدهد. طالبان در افغانستان با داعش می‌جنگد و جولانی هم در سوریه با داعش می‌جنگد. به‌طور کلی رویکرد جولانی به غرب و کشور‌های عربی مشابه با رویکرد طالبان است. او می‌خواهد بگوید که علیه تروریست‌هایی که به دنبال ریختن خون بیگناهان هستند ارجح است چراکه او با همین تروریست‌ها در حال نبرد است.
کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی
علی شمخانی، دبیر پیشین شورای‌عالی امنیت‌ملی در گفتگو با سایت نورنیوز گفت: من هنوز هم مسئول پرونده هسته‌ای هستم. مردم در طول این ۴ دهه به گزینه نظامی رأی نداده و هرگز به گزینه نظامی رأی نمی‌دهند. پایه‌گذار روابط ایران و عربستان در دوره جدید بودم. اصلاح طلب نیستم. هرآنچه را که در وضعیت فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی در کنار مسائل دفاعی و امنیتی می‌گذرد، ما مسئولیم. آن کسی که اختلاف را در کشور تولید کرد، آن کسی که منابع مالی را هدر داد، احمدی نژاد بود. قطع اینترنت در اختیار دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نبود. آقای روحانی این اختیار را به وزیر کشور داد. با آمریکایی‌ها در عمان مذاکره غیرمستقیم می‌شد. ما سه گام را ترسیم کردیم و گام سوم مذاکره مستقیم بود. در مقابله با قطعنامه‌ای که علیه ایران صادر کرده‌اند، داریم کار خود را می‌کنیم. در بحث هسته‌ای ما قول به توقف هیچ چیزی نداده‌ایم، اما عدم انباشت داریم. من هیچ نسبت کاری و رابطه فکری با سعید جلیلی ندارم.
نمایش دوباره اشیاء نورانی در آسمان چه پیامی دارد؟
سایت مشرق‌نیوز نوشت: در فاصله یک ماه برای بار دوم چشم‌ها به یک شی نورانی در آسمان روشن‌شده است، پیش‌ازاین در میانه آبان ماه خبر آمد که تصاویر یک شیء نورانی در کویر مرکزی ایران هویدا شده است. در آن زمان معاریو رسانه صهیونیستی در گزارشی نوشت که آنچه در آسمان مشاهده‌شده است موشکی قاره‌پیما است که تست آن دارای پیام‌هایی خاص است. تغییر دکترین بازدارندگی در تهران موردتوجه آمریکایی‌ها نیز قرارگرفته است تا جایی که ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا نوشت که چیز که شاهدش هستیم، نشانه‌هایی است مبنی بر توسعه فناوری‌های جدید در ایران دارد که باعث شگفتی شده است. از نگاه آمریکایی‌ها، ایران ازنظر توسعه فناوری‌های موشکی در مرحله بدون بازگشت به نقطه صفر قرار دارد و قدرت موشکی محدودیت پذیر نیست. تبیین سیاست‌های بازدارندگی جدید از سوی جمهوری اسلامی ایران و تفسیر‌های فرا تاکتیکی واشنگتن را با یک صورت‌مسئله جدید بدون دفترچه راه‌حل برای آن در منطقه روبه‌رو کرده است. برای آمریکا امروز این مسئله ابهامی بزرگ ساخته ازجمله آنکه موشکی که به نقب می‌رسد تا ۲۵ کیلومتر آن‌سوتر هم خواهد رسید.
اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب
فائزه هاشمی در گفتگو با روزنامه سازندگی گفته است: «در قرآن نه برای باحجاب‌ها، وعده بهشت آمده است و نه برای بی‌حجاب‌ها، وعده جهنم یا هرگونه مجازات دیگری. یعنی پاداش یا مجازاتی برای افرادی که حجاب را رعایت کنند یا نکنند، وجود ندارد. طبق آیه ۴۰ سوره نور، قرآن، زنان میانسال و بالاتر از آن که حدود ۳۰ درصد جامعه هستند، می‌توانند حجاب نداشته باشند. توصیه قرآن برای حجاب مربوط به زنان مومن، همسران و دختران پیامبر است و به نظر می‌رسد برای زنان عادی یا افرادی که ایمانی ندارند یا مسلمان نیستند یا به اصول آن عمل نمی‌کنند چنین توصیه‌ای وجود ندارد. حدود ۳۰ آیه در قرآن وجود دارد که وظیفه پیامبر را «ابلاغ و ارشاد» بیان کرده است نه «اجرا». آیا احکام اسلامی باید از پیامبر هم جلوتر حرکت کند؟ متاسفانه در سال‌های بعد از انقلاب، سیاست‌هایی که مردم را اجبار به احکام دینی می‌کرد و با تنگ نظری به این موضوع می‌پرداخت، سبب شد که دین‌زدایی، جای دین‌زایی را بگیرد.
همه مقصرند به جز دولت!
روزنامه سیاست‌روز نوشت: این روز‌ها در حالی بازار ارز دورانی پر نوسان را سپری می‌کند که سخنان وزیر اقتصاد نشان می‌دهد متولیان اول اقتصاد کشور این وضعت را نه نتیجه سیاست‌های خود بلکه نتیجه مسائل حاشیه‌ای همچون تحولات منطقه و جهان می‌نامند در حالی که همچنان اصرار دارند افزایش نرخ ارز نیمایی و توافقی هیچ تاثیری در این فرایند و تورم‌های حاصل از آن ندارد. به عنوان تک نرخی کردن ارز و یا واقعی سازی قیمت‌ها برای دورانی بود که قیمت دلار نهایتا سه هزار تومان بوده است حال آنکه امروز در خوش بینانه‌ترین حالت بیش از ۴۰ هزار تومان در ارز نیمایی بالای ۶۰ هزار تومان در بازار توافقی و ۷۰ هزار تومان در بازار آزاد است. در این شرایط عملا این قوانین به معنای تورمی سنگین و نابودسازی بخش عمده‌ای از جامعه است در حالی که ثروت سرمایه داران و صاحبان ثروت هزاران برابر می‌شود. در این شرایط و با روند ارزی کشور این سوال مطرح است که چه کسی مقصر وضع موجود است؟ و سرنوشت دیدگاه‌های نئولیبرالیستی مسئولان اقتصادی دولت که واژگانی همچون آزادسازی قیمت‌ها، پایان تصدی گری دولت و واقعی سازی قیمت‌ها را مطرح می‌سازند و عملا اقتصاد کشور را نه با ریال که با دلار سنجیده و حسابرسی و قیمت گذاری می‌کنند چه خواهد بود؟
دروغ سرقت کمک‌های مردمی ایران از کجا آمد؟
روزنامه جوان نوشت: از روز‌های اولی که مردم ایران تصمیم گرفتند کمک‌های مالی خود را برای مردم جنگ‌زده لبنان بفرستند، شبهه‌افکنی رسانه‌های غربی فارسی زبان آغاز شد، چون چنین کمکی، کمک به محور مقاومت بود و در واقع جبهه مقابل غرب را تقویت می‌کرد. به نظر می‌رسد این شبهه‌افکنی‌ها به نتیجه دلخواه آنها نرسیده، لذا حالا کانالی مجازی که با عنوان «خبررسان شبکه یک» و با سوءاستفاده از اسم شبکه اول سیما از سوی منافقین راه‌اندازی شده، اقدام به انتشار خبری کرده که بگوید کمک‌های مردم به دست آوارگان جنگ نرسیده و در مسیر دزدیده شده است. اهالی دروغ و ترور، ادعای خود را به نقل از حجت‌الاسلام ملکی، قائم مقام حوزه علمیه منتشر کرده‌اند تا باورپذیر باشد و در کنار عنوان جعلی «شبکه یک» روی مخاطب تأثیر بگذارد. در این خبر جعلی آنها مدعی شدند که حجت‌الاسلام ملکی گفته که «کمک‌های مردم ایران بالغ بر ۳۴میلیارد و ۷۶۰میلیون تومان شامل ارز خارجی، طلا و سایر جواهرات، در مسیر اعزام به رابطین حزب‌الله در لبنان، به حلب رسیده بود که مصادف شد با حمله غافلگیرانه تروریست‌ها و تسخیر حلب، که چمدان‌های حامل این محموله‌ها به دست تروریست‌ها ضبط گردید». این سخنان در هیچ رسانه رسمی غیر از همان کانال کذایی که ذکر کردیم، منتشر نشده است؛ لذا لازم است توجه کنیم که منبع خبر کجاست. این خبر هیچ منبعی ندارد و از سویی پس از انتشار آن، با تکذیب حجت‌الاسلام ملکی، قائم مقام حوزه علمیه مواجه شد.

  • ارسال نظرات