توصیه اولیانوف به آمریکا درباره مذاکره با ایران
به گزارش ایسنا، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین گفت: چهار کشور (فرانسه، آلمان، انگلیس و آمریکا) بهطور جدی در حال بررسی اجرای مکانیسم موسوم به "اسنپبک" هستند، که به معنای بازگرداندن خودکار تمام تحریمهای سازمان ملل علیه ایران است. ایران هشدار داده است در صورت وقوع چنین اقدامی، از پیمان معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای خارج خواهد شد. برای اصلاح این وضعیت ضروری است که ایالات متحده موضع خود را بهطور شفافتر بیان کند و به میز مذاکرات بازگردد. در این صورت، دستکم روی کاغذ فرصتی برای دستیابی به راهحل وجود خواهد داشت.
توضیحات دفتر محسن رفیق دوست درباره مصاحبه جنجالی اخیر وی
به گزارش تسنیم، دفتر سردار محسن رفیق دوست درباره مصاحبه اخیر وی اغلام کرد: آقای رفیق دوست درسنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نمیباشد. برخی رسانههای مغرض در داخل و رسانههای ضد انقلاب در خارج با اهداف خود صحبتهای ایشان را تحریف کرده و با حذف قبل و بعد مصاحبه تصویری، ادعاهایی را درباره ایشان و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درباره ترور برخی افراد مطرح کردند که صحیح نیست و تکذیب میگردد.
عصبانیت کیهان از عدم اجرای قانون عفاف و حجاب
روزنامه کیهان با انتقاد از اصلاح طلبان نوشت؛ اتفاقات این روزها بار دیگر یادآور قانونگریزیها و تمامیتخواهیهای این جریان همیشه مدعی است. در حالی که بررسی لوایح مربوط به FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام طبق قانون سالها پیش مختومه شده بود آنها با استفاده از اختیارات رهبرمعظم انقلاب آن را دوباره به مجمع تشخیص مصلحت بازگرداندند. در حالی که لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» پس از تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان تبدیل به قانون شده است، آنها به اجرای قانون تمکین نکرده و در میانبری جدیدالتأسیس از طریق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی قانون رسمی کشور را متوقف کردند.
هم میهن: پزشکیان در حد توقع پیش رفته است
روزنامه اصلاح طلب هممیهن نوشت: دولتی که صرفاً مسئول است و چندان اختیار ندارد، تا حدی در کنار نهادهایی قرار میگیرد که به نسبت اختیار زیادی دارند و مسئولیت کمتری. درنتیجه، کلیت ساختار تاحدی مسئولیتپذیرتر میشود. چنانکه در این چند ماه مشاهده کردیم که قوهقضائیه یا سران مجلس همچون آقای قالیباف و دیگران یا حتی نهادهای دیگر مانند سپاه و سایر نهادهای امنیتی در مقام مقایسه با دوران دولت روحانی و طبیعتاً دولت خاتمی مسئولیتپذیرند. البته، مسئولیتپذیری آنها اینگونه نیست که بهطور کامل با رأی اکثریت رایدهندگان (با توجه به آمار و عدم مشارکت ۵۰ درصد) همراهی کنند یا اینکه بتوانند جریانهای رادیکال و مارهایی که در آستینشان پروراندند را کنترل کنند. طبیعتاً، همین وضعیت در عمل شائبه بیدولتی را دامن زده است؛ اما مبنای نظری شعار وفاق، اتفاقاً در راستای احیای دولت بودهاست.
تأکید نبوی بر حفظ مسیر وفاق
بهزاد نبوی رئیس سابق جبهه اصلاحات به روزنامه ایران گفته است: نمیشود گفت با برخی حوادث مثل استیضاح همتی و استعفای ظریف باید حلوای وفاق را خورد! بلکه باید جدیتر این ایده را دنبال کرد. همه ما مکلف هستیم به حفظ و تقویت آن. همه کسانی که دغدغه ایران و حل مشکلات مردم را دارند باید از این ایده دفاع کنند. وفاق به خاطر ایران و منافع ملی است. پس همه باید تلاش کنیم وفاق به هم نخورد. مخالفان وفاق - که خود آن را ائتلاف ملی میخواند - یک طیف تندرو هستند که از ابتدا هم میانهای با چنین رویکردی نداشتهاند هر چند قدرت هم دارند. نبوی همین که هجمهها و حملههای تندروها از چهرههای اصلاحطلب و دولتی به سمت رئیس قوه مقننه و رئیس قوه قضائیه هم پیش رفته است را مصداقی از این میداند که وفاق کارهای مؤثری انجام داده است، چون سران قوا نشان دادهاند که همراه ائتلاف ملی هستند.
ظریف، خیرخواه پزشکیان نبود
به گزارش خبرگزاری دانشجو، مهدی کوچکزاده نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص استیضاح عبدالناصر همتی اظهار داشت: وقتی استیضاح آقای همتی با دلایل کاملاً مشخص مطرح شد، حتی همفکران او نیز نتوانستند از وی دفاع کنند. برخی افراد بهانههایی مانند لزوم دادن مهلت بیشتر را مطرح کردند. اما وقتی فردی در حال سوق دادن اقتصاد کشور به سمت بحران است، دادن مهلت معنایی ندارد. این بهانهها نشان داد که مجلس به دنبال مچگیری و اذیت کردن آقای پزشکیان نبوده و نیست. معاون راهبردی رئیس جمهور که اخیراً کنار رفته، به نظر من خیرخواه آقای پزشکیان نبود و کنار رفتن او مانعی از سر راه دولت کم کرد.