رژیم صهیونیستی در حالی به استقبال سال 2021 رفته است که با مجموعه ای از چالشها و بحرانهای داخلی مواجه است؛ چالشها و بحرانهایی که در سالهای اخیر این رژیم با آن درگیر بوده و در سال 2020 نیز به نوعی تشدید شدهاند. در یک نگاه کلی به صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی، در مییابیم که این رژیم با سه بحران اساسی مواجه است؛
1.بحران دولت؛ برای دومین سال پیاپی است که رژیم صهیونیستی با بحران رهبری و عدم ثبات در دولت مواجه است. در سه ماهه اول سال 2021 این رژیم باید انتخاباتی پارلمانی را برگزار کند که در بیش از دو سال گذشته برای چهارمین بار است که انجام خواهد شد. انتخاباتی که بسیاری از سیاسیون این رژیم امید دارند نتیجه آن خارج شدن بنیامین نتانیاهو از صحنه سیاسی باشد. به ویژه اینکه در ساختار حزبی این رژیم تشتت و پراکندگی بسیاری دیده میشود و حزب لیکود (حزب نتانیاهو) نیز با انشقاق مواجه شده است و جدعون ساعر، عضو کنست، گروه جدیدی را رهبری می کند. همچنانکه در داخل اردوگاه راستگریان نیز اختلافات و انشقاقاتی دیده میشود.
درچنین شرایطی، درخصوص راهکار صهیونیست ها برای مقابله با چالشها و بحرانهایی که درباره آن گفته شد، میتوان گفت که روی آوردن به جنگ و عملیاتهای نظامی کنترلشده، همچنان گزینه اصلی برای عبور از این بحرانها و چالشها است. گزینهای که به نظر می رسد شرایط برای رویآوردن به آن فراهم است. به ویژه اینکه جمهوریاسلامیایران برای حمایت از دولت قانونی سوریه نقشآفرینی می کند و جایگاه سیاسی حزبالله نیز در صحنه سیاسی لبنان تقویت شده است و از همینرو برخی از صاحبنظران بر این باورند که جنگ آینده رژیم صهیونیستی در جبهه شمالی آن خواهد بود. این درحالی است که مرکز پژوهشهای امنیتملی اسرائیل وابسته به دانشگاه تلآویو از این هم فراتر رفته و ارزیابی کرده که به رغم اینکه گفته می شود اسرائیل، ایران و حزبالله تمایلی به یک جنگ فراگیر ندارند، اما این احتمال وجود دارد که در سال 2021 تقابلی به وجود آید که جبهه آن لبنان، سوریه و حتی غرب عراق را شامل میشود.