پاسکاری برخی اصلاح طلبان و معاندین برای «انتقام گیری از سپاه»
روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «از مقصریابی تا رفع قصور؛ یک هفته پس از انتشار فایل صوتی فرمانده پیشین سپاه واکنشها همچنان ادامه دارد» نوشت: « انتشار یا بازنشر این فایل صوتی ۵۰ دقیقهای از سوی رادیوفردا اما متفاوت از نوبت قبل که حدود ۲ سال پیش و توسط یک کانال تلگرامی رقم خورد، با واکنشی بسیار گسترده مواجه شد و بیراه نیست اگر بگوییم اکنون در حالی که درست یک هفته از زمان انتشار یا به تعبیر دقیقتر بازنشر مجدد این فایل صوتی میگذرد، این خبر هنوز اگر نگوییم داغترین خبر سیاسی، دستکم باید اعتراف کنیم که ازجمله داغترینهاست. خبری که در این چند روز علاوهبر واکنشهایی که ازسوی چهرههای گوناگون سیاسی و نظامی برانگیخته، فراز و فرود متعددی را نیز در این مسیر ۷ روزه از سر گذرانده است.»
با کنار گذاشتن تیم مذاکرهکننده قبلی عناصر توانمندی را از دست دادیم
روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی نوشت: «طرف ایرانی هرچند با کنار گذاشتن هیأت مذاکرهکننده قبلی عناصر توانمندی را از دست داده، ولی هماکنون نیز میتواند از تجربیات آنها استفاده کند و راه رسیدن به نتیجه را کوتاه نماید. برخلاف نظر کاسبان سیاسی و اقتصادی تحریم، ما میتوانیم در مذاکرات برجامی به توافقی دست یابیم که منافع کشور و مردم حفظ شود و به هیچیک از اصول و ارزشهایمان نیز کمترین خدشهای وارد نشود. ما باید این واقعیت را بپذیریم که تصمیمات ملی را نباید به بدترین زمان موکول کرد.»
پروژه رسانه ای برای اختلاف افکنی میان مجلس و دولت
روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «اولین رویارویی جدی دولت و مجلس» نوشت: «مسعود میرکاظمی برای حذف ارز ترجیحی به مصاف مجلس رفت و ناکام بیرون آمد. رئیس کمیسیون تلفیق مجلس، حمیدرضا حاجیبابایی با قطعیت گفت مجلس با حذف ترجیحی موافقت ندارد و با این کار «در کنار مردم ایستاده است». در آخرین اظهارنظر علت مخالفت کمیسیون تلفیق با حذف ارز چهارهزارو ۲۰۰ تومانی به گفته علی رضایی، تبعات اجتماعی و امنیتی و تأمین معاش مردم است.»
سناتور ارشد دموکرات: قطعاً هر توافقی با ایران را در کنگره بررسی میکنیم
«باب منندز»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا بار دیگر خواستار نظارت کنگره آمریکا بر هر گونه توافقی شده که ممکن است در مذاکرات رفع تحریمها در وین حاصل شود.
دیدگاه کاخ سفید درباره روند مذاکرات وین
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید:گفتوگوهای هستهای غیرمستقیم هفته گذشته با ایران در وین با پیشرفت واقعی همراه بوده است. امکان تحقق بازگشت مشترک به برجام طی روزهای آینده وجود دارد.
روسیه: هنوز برای نهایی کردن متن نهایی توافق به زمان نیاز داریم
مذاکره کننده ارشد روسیه: من در یکی از توئیتهایم به این مساله اشاره کردم که مذاکرات وین در مراحل آخر است. همین دیروز رئیس هیات مذاکره کننده ایرانی آقای باقری کنی در توئیترش نوشت زمان تصمیمگیری نهایی رسیده و ما از دیدگاه او کاملا حمایت میکنیم. این مذاکرات یک روند چندجانبه است و همه منتظر هم هستیم.
صلح خاتمی، ممنــوع- هنجارشکنــی احمدینژاد، آزاد!
روزنامه آرمان ملی در مطلبی پیرامون تفاوت های رفتاری احمدی نژاد و خاتمی نوشت:خاتمی نرود اما احمدینژاد برود و هرچه میتواند برای خودش و کشورش حاشیه درست کند. همگان آگاه هستند که جایگاه خاتمی درعرصه بینالمللی به مراتب بالاتر از محمود احمدینژاد است. خاتمی از صلح و دوستی ملل میگوید و احمدینژاد از انتقام!
بودجه سفر احمدی نژاد به داووس از کجا و چگونه تامین می شود
هزینه های حضور در اجلاس داووس برای هر نفر از ایران به این شرح هستند:
۱- ورودیه(۱۸۰۰۰ فرانک سوییس)؛ ۲- پرواز تهران به زوریخ و برگشت ۳۱۰۰ دلار)؛ ۳- هزینه هتلینگ برای ۳ روز(۴۵۰۰ دلار). جمع کل این سه مورد از هزینه های حضور هر نفر از ایران در اجلاس داووس با احتساب دلار ۲۷۰۰۰ تومانی معادل ۷۴۰ میلیون تومان خواهد بود.
اگر احمدی نژاد در این سفر حداقل ۱۵ نفر را شامل محافظان، تیم رسانه و مشاورانش با خود همراه کند باید حدود ۱۲ میلیارد تومان برای ۳ روز حضور در اجلاس داووس هزینه کرده باشد!
جایگاه ایران در اقتصاد روسیه
رضا سجادی، سفیر اسبق ایران در روسیه میگوید: اینکه میگویند عده ای در روسیه نمیخواهند ایران در بازار روسیه نفوذ کند، دروغ است؛ روسها ایرانیها را برای کار تجارت به خیلی از کشورها ترجیح میدهند. زمانیکه ترکها هواپیمای روسها را سرنگون کرد، روسیه از ایران خواهش کرد که بیایید و جای ترکها را در بازار روسیه بگیرید.
مرندی: اگر آمریکا و اروپا عجله دارند، در مذاکرات وقتکشی نکنند
تحلیلگر سیاسی حاضر در وین با بیان این که ایران فقط یک توافق خوب را میپذیرد و ضربالاجلهای غرب بیمعنی است، گفت اگر آمریکا و اروپا عجله دارند، باید از تعلل و اتلاف وقت خودداری کنند.
تکذیب خبر حضور ۵ هزار نیرویامنیتی چین در ایران
وزارت نفت در اطلاعیهای شایعه حضور ۵ هزار نیروی امنیتی چین در حاشیه اجرای پروژههای نفت و گاز توسط شرکتهای چینی را تکذیب کرد.