علت این همه هجمه و تخریب علیه حسین طائب چیست؟
اطلاعات سپاه در حال حاضر، در برابر مفسدین اقتصادی دانه درشت و جاسوس های حرفه ای سرویس های غربی ایستاده است و امروز باید منتظر تخریب گسترده خود از طرف عوامل خارجی و منافقین داخلی باشد.از سوی دیگر موفقیت سپاه در برهم زدن معادلات ابرقدرت های منطقه و نفوذی های داخلی ،باعث شده تا منافقین داخلی دست در دست دشمنان خارجی درصدد تخریب سپاه و در صدر آن آقای حسین طائب برآیند.محتمل باید شاهد سناریوهای پیچیده ای از سوی دشمنان ایران علیه اطلاعات سپاه باشیم.
شرط رهبرمعظم انقلاب برای کاندیداتوری خاتمی
ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب: قبل از انتخابات ریاستجمهوری كه خاتمی به دیدار رهبری رفته بود، تنها شرط رهبری هماهنگی در انتخاب وزرا بهخصوص وزیر اطلاعات بود. در نهایت با نفر دوازدهم برای وزارت اطلاعات موافقت شد.
احمدی نژاد مدعی طرح حذف خود شد!
محمود احمدینژاد: ملت ایران ملت بزرگ و رشیدی است و راه خودش را پیدا می کند و تردید ندارم که خیلی زود شرایط را به نفع خودش تغییر خواهد داد. من هم پر کاه و قطره ای در اقیانوس ملت هستم. با اینگونه اقدامات، پایه های آنها تحکیم پیدا نمی کند. ️میخواهند بیایند ترور یا حذف کنند! از این حرفها هم دارند میزنند. بیایند حذف کنند! فکر می کنند با حذف چند نفر، می توانند ۸۵ میلیون آدم را مدیریت کنند!؟ اینها آدم های کوچکی هستند که تلقیهای اشتباه دارند و بنظرم نمیفهمند که در جامعه چه می گذرد.
ابطحی: حوزه مثل بقیه جامعه از انقلابی بودن فاصله گرفته است!
محمدعلی ابطحی، از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ و عضو مجمع روحانیون مبارز در اظهاراتی که اعتمادآنلاین آنها را منتشر کرد، گفته است: متاسفانه ما میبینیم که گفتمان غالب حوزه در حال گرایش به سمت جریان سنتی است نه به سمت انقلابی بودن. مانند بقیه جامعه. مگر حاکمیت نمیخواهد که همه جامعه نگاه انقلابی داشته باشند و این روزبهروز کمرنگتر میشود و در جامعه انقلابیون بیشتری را نمیبینیم. در حوزهها هم همینطور است!
دستکاری آماری کمیسیون تلفیق در بودجه ۱۴۰۱
در روزهای اخیر، کمیسیون تلفیق بودجه فرآیند چکشکاری بودجه ۱۴۰۱ را به اتمام رساند و تصمیمات نهایی خود در خصوص آن را اعلام عمومی کرد. بررسیها خبر از هزینهتراشی کمیسیون تلفیق برای دولت میدهد. افزایش غلظت نفت در بودجه به ۴۸۴ هزار میلیارد تومان، حذف سهم ۲۰ درصدی دولت از صندوق توسعه ملی و کاهش ۱۳۷ هزار میلیارد تومانی درآمدهای دولت، تغییر مفروضات قیمت نفت در بودجه از ۶۰ دلار به ۷۰ دلار، افزایش رقم پاداش بازنشستگان به ۴۷۲ هزار میلیارد تومان و اضافه کردن ۸۰ هزار میلیارد تومان به مبلغ یارانهها از جمله مهمترین تغییراتی است که در لایحه بودجه سال آینده ایجاد شده است.
واکنش مرعشی به پیشنهاد تغییر قانون اساسی
حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران، درباره پیشنهاد تغییر قانون اساسی درگفتگو با اعتمادآنلاین گفت: با وجود این مشکلات ساختاری بر مبنای قانون اساسی، اما نباید علت همه مشکلات را در قانون اساسی جستوجو کرد. هر چقدر هم به دنبال اصلاح قانون اساسی باشیم و بگوییم قانون اساسی هیچ مشکلی نداشته، باز هم راهبردهای اساسی و سیاستهای کلان کشور مساله مهمی است که میتواند چالشزا باشد. با این میزان ذخیره منابع انسانی فعلی- چه در بخش کارشناسی و چه در بخش مدیریتی در حوزه دولتی، عمومی و خصوصی- حتی اگر ما قانون اساسی و سیاستها را به شایستگی اصلاح کنیم، باز هم با این میزان استعداد و ظرفیت منابع اقتصادی قادر به اداره مناسب کشور نیستیم.
حتی اگر تحریمها برداشته شود، صادرات نفت پیشبینی شده در بودجه ممکن نیست
نادران، نماینده تهران: طبق درآمد پیش بینی شده در لایحه بودجه، صادرات نفت ما در سال آینده باید به ۲.۷ میلیون بشکه در روز برسد. اما اساساً این ظرفیت در شرکت ملی نفت ایران برای صادرات وجود ندارد و حتی اگر تحریم ها برداشته شود باز نمی توانیم این حجم را صادر کنیم.
فائزه هاشمی: مشکلات ما از زمان احمدینژاد شروع شد
فائزه هاشمی: آقای علیآبادی گفته بود احمدی نژاد گفته فائزه هاشمی در فدراسیون کار سیاسی میکند و باید آن را تعطیل کنید. ما هیچ وقت کار سیاسی نکردیم، اما آقای احمدی نژاد دشمن آقای هاشمی و خانوادهاش بود. مشکلات ما از زمان آقای احمدینژاد شروع شد و کشور را به سمت بحرانهایی برد که هنوز هم با آنها درگیریم. نقش آقای احمدینژاد خیلی اساسی است. من او را یک خائن میدانم.
پیشنهاد خاتمی برای بازسازی تشکیلاتی اصلاح طلبان
محمود صادقی، عضو جبهه اصلاحات ایران، درباره موضوع کنارهگیری خاتمی از فعالیت سیاسی به سایت «خبر سراسری» گفت: من چنین چیزی برداشت نکردم که ایشان بخواهند از جایگاه خود کنار بروند.توصیه آقای خاتمی نیز این بوده است که ادغامهایی صورت بگیرد و چند حزب گستردهتر و فراگیرتر با ادغام احزاب کوچکتر انجام شود و از سوی دیگر فعالترشدن تشکیلات جبهه اصلاحات در سطح شهرستانها و استانها نیز مدنظر است یعنی تمرکزی که الان در تهران هست خیلی مؤثر نیست و به نوعی لازم است احزاب و شخصیتها در سطح کشور و استانها مشارکت بیشتری در جبهه اصلاحات داشته باشند.