سازمان جاسوسی موساد اخیراً اعلام کرد دو زن را در دو پُست حساس در این سازمان منصوب کرده است. در اطلاعیه موساد ادعا شده: برای اولین بار در تاریخ این نهاد یک زن با نام اختصاری «ک» در پستی حساس یعنی «دفتر ایران» در موساد منصوب شده است. زن دیگری هم با نام اختصاری «الف»، در پستی مهم یعنی رئیس مرجع اطلاعات «جمعآوری و تحلیل اطلاعات» منصوب شده است.
اخبار بعدی که در رسانههای غربی و صهیونیستی منتشر شد، به شکل پررنگ بر زن بودن افراد جدید منصوب شده تاکید داشت و خبر را به شکل یک دستاورد و موفقیت وانمود میکرد. اما واقعیت ماجرا این است که رئیس میز ایران به خاطر ناکامیها و شکستهایی که موساد در چند سال اخیر دریافت کرده، برکنار شده است.
گفتنی است چند ماه قبل، هنگامی که رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از 13 سال خدمت تغییر کرد، رسانههای صهیونیستی و غربی سعی کرده بودند این تغییر بعد از 13 سال را مصادره به مطلوب خود کرده و بهعنوان ضعف اطلاعاتی ایران جا بزنند. اما حالا که رئیس میز ایران در موساد به خاطر حجم ناکامیهای بیسابقه برکنار شده، همان رسانهها، روی جنسیت نفر جدید (زن بودن) بهعنوان یک موفقیت و دستاورد تاکید میکنند!
یکی از ناکامیهای بارز موساد و سران رژیم صهیونیستی، این واقعیت است که نفتالی بنت مدعی اجرای راهبرد «مرگ ایران با هزار ضربه چاقو» بود اما شکستهای پیاپی رژیم صهیونیستی هم در مقابل مقاومت لبنان و فلسطین، هم شکست در جبهه داخلی رژیم و تشدید دوقطبیهای فرساینده، و هم پیشرفتهای چشمگیر ایران در حوزه منطقهای و نظامی و برنامه هستهای، به سقوط دولت مستعجل نفتالی بنت انجامید تا صهیونیستها ناچار به برگزاری پنجمین انتخابات پارلمانی ظرف چهار سال اخیر شوند. از طرفی هر بار، زمان انتصاب مقام جدید سازمان موساد، منابع امنیتی و رسانهای رژیم اشغالگر قدس تلاش کردند آن انتصاب را معنادار و نمادی از حرکت ضدایرانی رو به جلو در این مجموعه تاریک تلقی کنند. اما در عمل هر یک از این مقامات درنهایت قربانی رصد هوشمندانه و مواجهه همهجانبه تهران با استراتژیهای ترکیبی خود شدند. ایران در طول سالهای اخیر ماهیت جنگ ترکیبی دشمنان و مجاری مهار آن را بهخوبی رصد کرده و اجازه مانور بیشتر را در این حوزه به تلآویو نداده است. سالهای گذشته و اخیراً، جمهوری اسلامی ایران بارها با انجام عملیات ناگهانی، عمیق و غیرقابل پیشبینی، محاسبات موساد را بر هم زده است. بدیهی است این سرنوشت در انتظار مقامات جدید سازمان جاسوسی رژیم اشغالگر قدس خواهد بود.
در پایان باید گفت که در حالی که رژیم صهیونیستی با ادعای امنیت پایدار، بسیاری از یهودیان جهان را به فلسطین اشغالی کشانده است ولی در داخل سرزمینهای اشغالی از چالشهای متعددی در حوزههای فرهنگی، مهاجرت معکوس و اقتصادی رنج میبرد. از طرفی تشتت و تفرق در رژیم صهیونیستی مانع از شکل گیری دولت نسبتاً پایدار با اتحاد احزاب می شود و این یک مسئله حلنشدنی و چالشی ادامهدار برای رژیم صهیونیستی شده است که همگی نشان از نزدیک بودن فروپاشی رژیم صهیونیستی است. در همین راستا اخیراً نیز نفتالی بنت نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی گفته بود اسرائیل در برابر یک آزمون واقعی قرار گرفته و شاهد شرایط بیسابقه است که به فروپاشی نزدیکی میشود. همچنین ایهود باراک نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی هم معتقد بود که «احتمالاً برای سومین بار در تاریخ حکومتهای یهود، دچار نفرین دهه هشتم شدهایم و بیم آن میرود که این نفرین، قبل از 80 سالگی بر سر اسرائیل نازل شود»!