۲۰۲۴ ۱۸ October - جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۲۴
۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
رصد (1207)

رسانه های داخلی

۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
نویسنده : هیئت تحریریه سایت طنین

لزوم شناسایی عوامل خط رسانه‌ای تروریسم صهیونیستی در ایران
یکی از کارویژه‌های دشمن در زمان جنگ نظامی، تشکیل ستاد تبلیغات و عملیات روانی برای ایجاد شایعه در بین مردم و دامن زدن به اخبار و اطلاعات دروغ است تا علاوه بر موفقیت در میدان، افکار عمومی جامعه را هم زیر بمباران تبلیغاتی قرار دهند. در زمانی که منطقه غرب آسیا، روز‌های پر التهابی را پشت سر می‌گذارد، ستاد عملیات روانی دشمن نیز با استفاده از افراد مشکوک در داخل یا خارج، درحال انتشار شایعات بی پایه و اساس و تفرقه افکنانه است. در آستانه سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی که بزرگترین عملیات تاریخ نیرو‌های مقاومت علیه رژیم صهیونیستی بود، افرادی مانند عبدالرضا داوری درحال پمپاژ شایعه خسارت‌بار بودن این عملیات هستند تا ذهنیت جامعه را نسبت به نیرو‌های مقاومت فلسطینی بدبین کرده و همه حوادث تلخ روز‌های اخیر را با طوفان‌الاقصی مرتبط بدانند. ایجاد دوگانه حماس سنّی و حزب‌الله شیعه، القای جاسوس بودن شخصیت‌های رده اول مقاومت، ادعای معامله بر سر سید حسن نصرالله از سوی ایران که از زبان محمدعلی الحسینی عنصر معلوم الحال با سابقه جاسوسی برای اسرائیل ابراز شد و همه این دست شایعات را باید در پازل عملیات روانی رژیم صهیونیستی دید که در حال انتشار آن هستند و نیازمند ورود قوه قضائیه به این مسائل هستیم. / تسنیم
مرثیه شهید سید حسن نصرالله باید به حماسه تبدیل شود
تسنیم نوشت: «اسطوره و بزرگی که از دست می‌رود، از حاج قاسم گرفته تا سید حسن نصرالله، مویه‌ها و مرثیه‌ها طبیعی است؛ اصلاً خود پیامبر (ص) هم برای رفتگانش و سردارانش گریه می‌کرد؛ برخی روایت‌ها دربارۀ گریه آن حضرت برای حمزه (ع) می‌گوید که آن‌قدر با صدای بلند گریه کرد که حال غش به آن حضرت دست داد. امّا مرثیه اگر به حماسه نرسد و صرفاً با انفعال توأم شود، خیری نه برای مقاومت دارد و نه برای سید مقاومت! آن‌گاه که مقاومت تصمیم گرفت که با صهیونیست‌ها مبارزه کند، می‌دانست که او برتری تکنولوژیکی دارد، می‌دانست که او پول و زور و دستگاه‌های جاسوسی و امنیتی و تروریستی همۀ زورگویان دنیا را پشت خود دارد، می‌دانست که او بی‌رحم و سفّاک است؛ می‌دانست که او ممکن است فرماندهان را ترور کند؛ می‌دانست که خود، به‌لحاظ امکانات و پول و سرمایه و تجهیزات و... بسیار کمتر از طرف مقابل برخوردار است؛ امّا اینها را به انفعال و صرفاً مرثیه‌خوانی و مداحی تفسیر و ترجمه نکرد؛ اینها فقط یک چیز به ما می‌گوید: اگر امکانات کم بود و شرایط دشوارتر بود، باید ایمان بیشتر باشد و کار جدی‌تر و شبانه‌روزی‌تر.
واکنش مطهری به ترور سید حسن نصرالله
به گزارش تابناک، علی مطهری با انتشار توئیتی در واکنش به ترور سید حسن نصرالله نوشت: تعلل ایران در پاسخ به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران در حالی که دنیا منتظر پاسخ ایران بود، باعث شد رژیم صهیونی جرأت پیدا کند که سید حسن نصرالله را هم ترور کند. ما فریب آمریکا را خوردیم که پی در پی پیام فرستاد که نزنید هفته دیگر آتش‌بس را برقرار می‌کنیم «الامور مرهونة باوقاتها».
توصیه ربیعی برای عبور از بحران‌ها
علی ربیعی، وزیر اسبق کار در اعتماد نوشت: نیک می‌دانم ما نیازمند یک اجماع و شکیبایی ملی هستیم. به اعتقاد من، ایران نیازمند دو عمل برای عبور از این بحران‌هاست. نخست آنکه با اتکا به وفاق باید یک انسجام درونی را در کشور دنبال کرد. در جامعه باید وفاقی بزرگ صورت گیرد، به نحوی که هر تصمیمی پشتوانه‌ای قوی و همگانی داشته باشد. در دولت جدید با نظریه وفاق، نخبگان جامعه می‌توانند این مسیر را هموار کنند. وفاق بزرگ، بزرگ‌ترین بازدارندگی ماست. اقدام دوم، ایستادن همه در پای تصمیمی است که با محوریت رهبر معظم انقلاب اسلامی اتخاذ می‌شود. متأسفانه در رسانه رسمی یا افرادی که مسئولیتی در قبال کشور و جامعه برای خود نمی‌بینند با اظهارنظرهای‌شان، جامعه را به پراکندگی و عدم انسجام سوق می‌دهند. یادمان نرود که بزرگ‌ترین دشمن ما جدایی درون ملت ماست.
ارزیابی زیباکلام از آینده مقاومت در منطقه
صادق زیباکلام در سازندگی نوشت: به فرض که اسرائیلی‌ها امروز به موفقیت نظامی دست پیدا کنند، آیا ۶ ماه یا یک سال دیگر هیچ مقاومتی نخواهد بود؟ خیر، اینطور نیست. مقاومت همیشه جوانه خواهد زد. به هر حال از ۷ اکتبر۲۰۲۳ تا الان دو نکته اساسی عیان شد: ۱- فلسطین فراموش شدنی نیست. اینکه اسرائیل با کشور‌های عربی رابطه برقرار کند و به جنگ‌های این‌چنینی ادامه دهد و به مرور زمان امیدوار باشد که مساله فلسطین به بایگانی سپرده شود، چنین اتفاقی نخواهد افتاد. ۲- امروز بیش از هر زمان دیگری افکار عمومی خواهان تشکیل کشور مستقل فلسطین هستند. موضوعی که صراحتاً دولت آمریکا، بخشی از اسرائیلی‌های میانه‌رو، روسیه، هند، چین و اتحادیه اروپا نیز بر آن پافشاری دارند. حتی آن بخش از جهان عرب که تا دیروز خواستار رابطه با اسرائیلی‌ها بودند هم برای نزدیک شدن به اسرائیل تا مشخص شدن تکلیف فلسطین دست نگه داشته‌اند. بر همین اساس، موضوع به وجود آمدن کشور مستقل فلسطین یکی از نتایج مهم هفتم اکتبر است.
واکنش کیهان به دیدگاه تله جنگ
کیهان نوشت: «اخیراً برخی از افراد، با تکیه بر کلیدواژه تله جنگ، سعی بر ضربه به بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان خود دارند. در علم روابط بین‌الملل، یکی از معروف‌ترین جملات و کلیدواژه‌ها به این شرح است، «اگر صلح می‌خواهی آماده جنگ باش» این جمله اساس منطق بازدارندگی به عنوان مهم‌ترین عامل در دفاع از منافع فرد، گروه و کشور را شکل می‌دهد. برخی از افراد پرحاشیه، همچون یکی از نمایندگان سابق مجلس که سابقاً ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی را نیز برعهده داشته است، با تکیه بر کلیدواژه خائنانه «تله جنگ» سعی در تاثیرگذاری بر افکار عمومی و همچنین تصمیم مسئولین دارند. نتیجه این کلیدواژه خیانت‌آمیز، گستاخی بیشتر و گام به گام اسرائیل و آمریکا و ضربات متعدد به بازدارندگی و امنیت ایران است.»
آمریکا؛ پشت پرده حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی
محمد ایرانی دیپلمات سابق در شرق نوشت: «اگر بخواهیم وضعیت منطقه را طی ماه‌های اخیر دقیق‌تر بررسی کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که قواعد جنگ به طور کلی تغییر کرده است. سفر اخیر بنیامین نتانیاهو به آمریکا برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد مرحله غیر‌قابل چشم‌پوشی این تحولات محسوب می‌شود. بدون‌تردید نتانیاهو در جریان این سفر چراغ سبز واشنگتن برای گسترش جنگ‌افروزی و انجام عملیات علیه فرماندهی حزب‌الله لبنان را دریافت کرده است. بر این اعتقاد هستم که اقدامات جنگ‌افروزانه اخیر اسرائیل و تشدید درگیری‌ها در منطقه نه‌تن‌ها با چراغ سبز آمریکا انجام شده است، بلکه در این اقدامات، تمام امکانات نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، سایبری و تکنولوژیک هم به کمک اسرائیل آمد. همان‌گونه که در عملیات به شهادت رساندن مقام‌های ارشد حماس از‌جمله اسماعیل هنیه و نیز در جریان حملات موشکی ایران با عنوان «وعده صادق» شاهد بودیم، ایالات متحده به طور تمام و کمال در کنار اسرائیل بود و به آنها کمک می‌کرد. نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، این است که ایالات متحده در سیاست واقعی خود به گونه‌ای عمل می‌کند و در اظهارات خود متضاد با سیاست واقعی خود موضع می‌گیرد.

  • ارسال نظرات
  • پربازدیدترین ها آخرین اخبار
  • پربحث ترین ها پرطرفدارترین ها