۲۰۲۴ ۱۴ December - شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۷۴
۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
رصد (1135)

رسانه های داخلی

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
نویسنده : هیئت تحریریه سایت طنین

سه نکته مهم در پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره شهادت اسماعیل هنیه
تابناک نوشت: بازخوانی پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص این ترور نشان می‌دهد که واکنش ایران به این اقدام رژیم صهیونیستی متناسب با این پیام خواهد بود. ایشان در پیام خود اول آنکه رژیم صهیونیستی را مسئول این ترور دانشته اند و دوم آنکه به تجاوز به خاک ایران اشاره کرده اند و سوم اینکه پاسخ ایران را با عبارت «مجازات سخت» عنوان کردند. این سه موضوع نشان دهنده این است که واکنش ایران به رژیم صهیونیستی خارج از منطق «منطقه خاکستری» خواهد بود. به این معنا که ایران باز تأکید کرده که حمله در حریم ایران صورت گرفته که از مصادیق «تجاوز» بر اساس منشور سازمان ملل شناخته می‌شود و حق دفاع مشروع بر اساس ماده ۵۱ برای پاسخ متصور است.
بیانیه جبهه اصلاحات در محکومیت ترور اسماعیل هنیه
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه اى ضمن محکومیت ترور اسماعیل هنیه از رهبران حماس در تهران، به ملت مظلوم فلسطین به ویژه مردم داغدار غزه تسلیت گفت و اسرائیل را سزاوار تنبیه جهانى دانست. این جبهه با تأکید بر لزوم باز تعریف دکترین امنیت ملی و اصلاح فوری حفره‌های امنیتی موجود در کشور، همچنین معتقد است نباید در تله دولت راست گراى اسرائیل برای درگیر کردن مستقیم ایران در جنگی خانمان‌سوز افتاد.
اظهارات ظریف برای توجیه پست گرفتن در دولت
محمدجواد ظریف که به معاونت راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شده، نوشت: قرار نداشتم در این دولت مسئولیتی را قبول کنم؛ ولی نگرانی، دلخوری و اصرار هم‌میهنان بزرگوار، به ویژه در فضای مجازی، در چند روز گذشته باعث شد که ناگزیر شوم آن نگاه را قدری تغییر دهم؛ ولی در حد رسمیت یافتن یک مسئولیت مشورتی که بار‌ها گفته بودم در خدمت رئیس‌جمهور عزیز خواهم بود. پیشنهاد بیشتر دوستان پذیرفتن معاونت سیاسی رئیس‌جمهور بود. اما آن سمت از یک سو مسئولیتی اجرایی بود و از سوی دیگر باعث تداخل در وظایف و شائبه تضعیف وزارت‌خانه‌های سیاسی می‌شد که آن را به مصلحت ندانستم.
آقای ظریف! جوان بودن چند امتیاز داشت؟
کیهان نوشت: با دو حکمی که مسعود پزشکیان دیروز برای دو معاونت خود صادر کرد؛ اکنون اعضای کابینه مورد انتخاب او به ۵ نفر رسیده است. محمدرضا عارف با ۷۳ سال پیرترین عضو و محمد جواد ظریف با ۶۴ سال سن جوان‌ترین عضو این کابینه ۵ نفره است. آقای پزشکیان خودش ۷۰ ساله است و محسن حاجی میرزایی، رئیس دفتر او ۶۵ سال و محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی او ۶۸ سال سن دارند. میانگین سنی این کابینه تا کنون ۶۸ سال است. محمدجواد ظریف پیشتر به عنوان رئیس شورای راهبری برای انتخاب کابینه چهاردهم گفته بود: جوان بودن امتیاز دارد؛ اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمی‌گیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوان‌تر باشید امتیاز بالاتر است. برخلاف جدول امتیازات شورای راهبری؛ در چهار انتخاب نخست آقای پزشکیان نه تنها هیچ جوانی وجود ندارد بلکه همگی در دهه شصت و هفتاد زندگی خود هستند!
آخرین اخبار پیرامون معرفی کابینه
عارف، معاون اول رئیس جمهور: جلسات معرفی کابینه در حال انجام است و ان شاء الله امیدوار هستیم قبل از اینکه به ضرب الاجل قانونی برسیم، آقای رئیس جمهور کابینه را که از افراد شایسته خواهند بود، معرفی کند و در این بین شایستگی افراد اولویت اصلی است.
توضیح لاریجانی درباره احتمال حضور در دولت پزشکیان
به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در گفت‌وگویی در پاسخ به این پرسش که چه توصیه‌ای به مسعود پزشکیان، نهمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران دارد، اظهار کرد: خود وی نکاتی درباره آینده مطرح کرد و نیز نکاتی را رهبری انقلاب در تنفیذ بیان کردند که رعایت آنها می‌تواند برای آینده کشور بسیار مفید باشد؛ مخصوصاً اینکه ثقل کار‌ها بر حل مسائل اقتصادی باشد. وی درباره تعامل مجلس با دولت درباره تشکیل کابینه دولت چهاردهم، افزود: وقتی دولت‌ها تجدید می‌شوند احتیاج به همکاری قوای مختلف دارند. علی‌القاعده مجلس شورای اسلامی هم این مسیر را دنبال خواهد کرد. لاریجانی درباره شیوه تعامل خود با دولت چهاردهم نیز اظهار کرد: واقعاً افراد مختلف ورزیده‌ای در این زمینه هستند و می‌توانند در دولت کار کنند و نیازی به ما نیست. ما پشتیبانی فکری و کمک‌هایی در این زمینه داریم.
پرهیز اصولگرایان از نقد سیاسی دولت پزشکیان
فرهیختگان نوشت: با حضور پزشکیان روی صندلی ریاست‌جمهوری، اصولگرایان دوباره در جایگاه منتقدان قوه مجریه خواهند نشست. حضور سه ساله در قوه مجریه باید به آنها آموخته باشد که نقد سیاسی، نه به نفع منتقدان است و نه به نفع کشور یا نظام؛ نوعی از نقد که در دهه گذشته بار‌ها علیه دولت روحانی به کار بسته شد و نتیجه آن، دور شدن کشور از بحث درباره «منافع ملی» و حرکت به سمت بحث بر سر «منافع حزبی» بود. به جای نقد شخصیت و دولت پزشکیان و اعضای هیات دولت او، باید عملکرد آنان مبتنی‌بر یک استدلال دارای شواهد را نقد کرد. همچنین اقدامات درست و صحیح او و دولتش را مورد بحث قرار داد و ضمن تحسین نکات مثبت، ایرادات آن را در صورت وجود، به نقد گذاشت. نقطه اصلی، عبور از نقد هویتی به سمت نقد علمی و عقلانی است.

  • ارسال نظرات
  • پربازدیدترین ها آخرین اخبار
  • پربحث ترین ها پرطرفدارترین ها