انتقاد روزنامه اصولگرا از سکوت احمدینژاد درباره ترور هنیه
جوان نوشت: «حدود ۴۰ روز از آغاز عملیات طوفان الاقصی گذشته بود که ویدئویی از رئیسجمهور اسبق کشورمان در یوتیوب منتشر شد که در کمال تعجب وی در آن تلویحاً از حق حیات اسرائیل در کنار فلسطینیها دفاع کرده بود. ماجرا هنگامی جدیتر شد که در ایام انتخابات ریاست جمهوری امسال حتی دوستان نزدیک فعلی او تلاش کردند او را حداقل برای رأیدادن به پای صندوق بکشانند و او حتی حاضر نشد درِ منزل خود را به روی این دوستان صمیمی باز کند! شگفتآورترین بخش ماجرا اینکه در ماجرای شهادت مجاهد بزرگ فلسطینی اسماعیل هنیه هم این سکوت ده و نیم ماهه ادامه یافت و سیاستمدار پرسروصدای آنروزهای ایران و جهان، در حد کلمهای و پیامی و توییتی در این باره واکنشی درباره این تروریسم آشکار نداشت. تعجب دوستان و همراهان احمدینژاد از این است که اگر ساکتی و اگر حرف نمیزنی چطور برای ترور ترامپ بلدی توییت بزنی، اما برای ترور مجاهد بزرگ فلسطینی نه! سیاست و کنش سیاسی را نباید مانند قهرهای دخترکان خردسال دانست که به کوچکترین زخم زبانی کنار میگیرند و صحنه بازی را ترک میکنند.»
فتاح در دولت پزشکیان وزیر میشود؟
شنیدههای خبرگزاری خبرآنلاین حکایت از آن دارد که حضور پرویز فتاح در لیست پیشنهادی پزشکیان به مجلس برای وزارت نیرو قطعی شده است. پرویز فتاح درحال حاضر رئیس ستاد اجرایی فرمان است و پیشتر نیز وزیر نیرو در دولت احمدی نژاد بوده است. فتاح در ایام تبلیغات انتخاتی در کمپین انتخاباتی سعید جلیلی فعال بود و جزو چهرههایی بود که گفته میشد در صورت رأی آوردن جلیلی در قامت معاون اول در دولت او حضور خواهد داشت.
ابهام درباره نقش طیبنیا در دولت پزشکیان
روزنامه خراسان درباره انتصاب علی طیب نیا به عنوان مشاور عالی رئیس جمهور نوشت: حکم و عنوانی که برای طیب نیا صادر شده، کلی است و ارتباطی به حوزه اقتصاد ندارد و بر اساس سوابق وی و نحوه ورودش به تیم رئیس جمهور تصور این بوده است که وی نقش محوری در تیم اقتصادی ایفا میکند. در شرایطی که تصور میشد فرماندهی تیم اقتصادی کابینه با علی طیب نیا خواهد بود، انتصاب وی به سمت مشاور عالی رئیس جمهور ابهاماتی را در این باره ایجاد میکند. در حقیقت اگر رئیس جمهور چنین نقشی را از طیب نیا بخواهد باید توجه داشت که مسئولیت بدون ابزار سازمانی محقق نمیشود. مشاور برخلاف وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه و رئیس کل بانک مرکزی، فاقد ابزار اعمال حکمرانی است. در حقیقت سطح فرماندهی تیم اقتصادی کابینه صرفاً در سطح رئیس جمهور یا معاون اول است.
پاسخ منفی جلیلی به پیشنهاد تشکیل حزب
سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با مهر در پاسخ به این پرسش که شما صحبت از جهش ایران با نقش آفرینی آحاد جامعه دارید، آیا این برنامه را دارید که تشکیلات و یا حزبی تأسیس کنید، گفت: خیر، در بحثی که من دارم مهم این است که ظرفیتهای کشور بتوانند با هم همافزا شوند. این هم افزایی لزوماً نه مربوط به تشکیل حزب است و نه تشکیل سازمان و نظایر آن.
مهمترین عامل پیروزی پزشکیان در انتخابات چه بود؟
فرهیختگان نوشت: «الگوی رفتار سیاسی ایرانیان ثابت کرده مردم ایران خیلی کاری به چپ و راست ندارند و بیش از هر چیز «صداقت» اشخاص را میکاوند، یعنی چراغقوه خود را به گذشته نامزدها میتابانند، هرکدام که سرگذشتش، عیار و روشنایی بالاتری داشت و با خصوصیات امروزش بیشتر منطبق بود، آنگاه آن شخص بیشترین شانس را برای جلبنظر مردم خواهد داشت. آنچه در ایام تبلیغات انتخاباتی از شخص مسعود پزشکیان دربرابر دیدگان ملت به نمایش درآمد، تمثال و شمایل یک «کارگزار مردمی سالم و توانمند» بود؛ نه بیشتر و نه کمتر. وی میتوانست سیاستمداری پرمدعا و لجوج باشد که میخواهد مثلاً هیچ ترتیب و آدابی را نجوید و سقف را بشکافد و طرحی نو دراندازد. اما انتخابش هیچکدام از این چهرههای روشنفکرپسند و سلبریتیپسند نبود. او صرفاً همان شمایلی را ارائه داد که در تمام ۳۰ سال خدمتش، بدون هیاهو و حاشیه به نمایش گذاشته بود.
توضیح چمران درباره ادامه حضور زاکانی در شهرداری تهران
به گزارش ایسنا، مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در نشست خبری در پاسخ به سوالات خبرنگاران درخصوص احتمال تغییر و تحول به ویژه تغییر شهردار تهران گفت: شرایط بهگونهای است که اگر بتوانیم مسیر خود را ادامه بدهیم به صرفه و صلاح برنامههای شهری است. تلاش کردهایم ایرادات را برطرف کنیم. باید نقاط ابهام و ضعفها برطرف شود تا مشکلی پیش نیاید؛ اما اگر تغییر و دگرگونی رخ دهد پیشبینی من این است که به ما آسیب میزند. یعنی در عین حل مشکلات و نقاط ضعف باید مسیر خود را پیگیری کنیم.