این جمله کلیدی شهید سلیمانی که "میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم" بسیار برای این روزهای ما حائز اهمیت است. شاید با نگاهی به روزهای مذاکرات برجام بتوان دقیقتر متوجه این کلام شد. این روزها همه نگران هستند که مذاکرات چه خوهد شد؟ اما تجربه نشان داده است مقاومت میتواند از بزرگترین بحران ها، بیشترین فرصتها را ایجاد کند. از حمله اسرائیل به لبنان در سال ١٣۶١ حزب الله متولد میشود و حمله آمریکا به عراق حشد الشعبی و حمله عربستان به یمن انصارالله و این روند تا اخراج کامل آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت. بزرگترین نیاز این روزهای جامعه حفظ اتحاد ملی و انسجام درونی و پرهیز از هرگونه دوقطبی سازی است و هر کس با هر نیتی به ناامید سازی جامعه و دوقطبی سازی اقدام کند در زمین دشمن بازی کرده است.
سرلشکر «حاج قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه در بخشی از یکی از سخنرانیهای خود گفت: من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم. شاید با نگاهی به روزهای مذاکرات برجام بتوان دقیقتر متوجه این کلام شد.
در حالی که دشمن با تشکیل داعش به سرعت زیادی در حال پیشروی در عراق و سوریه بود غربیها اطمینان داشتند پروژه داعش به نتیجه رسیده و منطقه وارد یک جنگ مذهبی سی ساله خواهد شد و رسماً مقاومت در عراق و سوریه از بین خواهد رفت و دوباره زمینه محاصره و تهدید ایران فراهم خواهد شد.
در نتیجه سعی کردند با مذاکرات برجام دیگر دارایی راهبردی جمهوری اسلامی ایران یعنی قدرت هسته ای را نیز محدود کنند تا در آینده و با افزایش همه جانبه فشاری نظامی، سیاسی و اقتصادی زمینه برجامهای دو و سه یعنی منطقهای و موشکی را فراهم سازند. اما ایران در با طرح بسیار پیچیده توانست به برنامه دشمن بدل بزند در حالی که فشار تحریمها بر اقتصاد ایران اثر گذاشته بود با یک عقب نشینی تاکتیکی به نام برجام زمینه کاهش فشارهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را برای خود ایجاد کرد و با تزریق منابع به دست آمده به داخل توانست شرایط کشور را از لحاظ اقتصادی بهتر کند.
در حین مذاکرات در حالی که دشمن تمام توان و تمرکز خود را روی برجام گذاشته بود شهید سلیمانی توانست نه تنها پروژه داعش را با شکست مواجه کند بلکه با ایجاد حشدالشعبی عراق و جیش الوطنی سوریه کریدور مقاومت یعنی تهران_بیروت را راه اندازی کند و با ایجاد این کریدور پشتیبانی از حزب الله با سرعت بیشتری در دستور کار قرار گرفت.
شاید عمیقترین ضربه بر دشمن تشکیل مقاومت یمن و انصارالله بود جایی که دومین تنگه حیاتی یعنی باب المندب نیز در اختیار محور مقاومت قرار گرفت تا یکی از دشمنان اصلی محور مقاومت یعنی محور عربی با از دست دادن هر دو گلوگاه حیاتی خود برای صادرات نفت خام یعنی تنگه هرمز و باب المندب در بن بست ژئوپولیتیک قرار گیرد و دشمن دیگر محور مقاومت یعنی رژیم صهیونیستی نیز امنیت ٣٠ درصد تجارت خود را از دست بدهد.
وقتی آمریکاییها به خود آمدند کاملاً عصبی بودند، زیرا در حالی که فکر میکردند ایران با توجه به فشارها زیربار مذاکرات رفته و نسبت به قبل ضعیفتر شده، اما به یکباره تمام طرح هایشان با شکست کامل مواجه شد و ایران توانست شبکه عظیم مقاومت را ایجاد کند و در حالی که دشمن میخواست تهران به کانون درگیریهای منطقه تبدیل شود با طوفان الاقصی دومین بدل را به دشمن زد و کانون درگیری را به تلآویو انتقال داد.
این روزها همه نگران هستند که مذاکرات چه خوهد شد؟ اما تجربه نشان داده است مقاومت میتواند از بزرگترین بحران ها، بیشترین فرصتها را ایجاد کند. از حمله اسرائیل به لبنان در سال ١٣۶١ حزب الله متولد میشود و حمله آمریکا به عراق حشد الشعبی و حمله عربستان به یمن انصارالله و این روند تا اخراج کامل آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت.
بزرگترین نیاز این روزهای جامعه حفظ اتحاد ملی و انسجام درونی و پرهیز از هرگونه دوقطبی سازی است و هر کس با هر نیتی به ناامید سازی جامعه و دوقطبی سازی اقدام کند در زمین دشمن بازی کرده است.