۲۰۲۴ ۰۵ November - سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۰۲
۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
رصد (1231)

رسانه های داخلی

۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
نویسنده : هیئت تحریریه سایت طنین

خرازی: اگر تهدیدی وجودی بشود، ایران دکترین هسته‌ای خود را تغییر خواهد داد
خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در مصاحبه با المیادین: آنچه اسرائیلی‌ها در برابر حملات موشکی ما انجام دادند، خیلی ناچیز بود. البته پدافند هوایی یکی از عواملی بود که جلوی آنها را گرفت و همین باعث شد که در اسرائیل مخالفت‌های زیادی به‌وجود بیاید، چون انتظارات خیلی بالاتری داشتند. ایران قطعاً به این اقدام در زمان مناسب و به‌شکل مناسب پاسخ خواهد داد. اسرائیلی‌ها از ابتدا محاسباتشان نادرست بوده است. اگر تهدیدی وجودی بشود، ایران دکترین هسته‌ایِ خود را تغییر خواهد داد؛ ما توانایی لازم را برای ساخت سلاح را داریم و مشکلی از این بابت نداریم؛ تنها فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی این موضوع را فعلاً ممنوع کرده است. همه به قدرت موشکی ایران اذعان کرده‌اند. تنها مسئله بُرد موشک‌هاست که تابه‌حال حساسیت غربی‌ها و اروپایی‌ها لحاظ می‌شد، اما وقتی آنها حساسیت‌های ما را لحاظ نمی‌کنند، دیگر دلیلی ندارد که ما حساسیت آنها را در نظر بگیریم و لذا احتمال اینکه بُرد موشکی ایران بیشتر بشود، هست.
افشاگری تحقیرانه درباره رضا پهلوی
روزنامه جوان نوشت: بیش از یک سال از سفر رضا پهلوی به سرزمین‌های اشغالی می‌گذرد. او در این سفر ژست شاه اپوزیسیون ایرانی به خود گرفته بود و حامیان سلطنت هم در فضای مجازی چنان تبلیغ می‌کردند که گویی او مقامی رسمی است که به یک سفر دیپلماتیک رفته است. حالا، اما روشن شده است که حتی صهیونیست‌ها هم چندان روی پهلوی حساب باز نمی‌کنند و افشا شده که او بدون دعوت رسمی از طرف مقامات دولت جعلی اسرائیل راهی تل‌آویو شده بود. تا پیش از این هم بخش قابل توجهی از اپوزیسیون با لیدری رضا پهلوی در این اردوگاه مخالف بودند و همین باعث مناقشه‌های بسیار مجازی در میان عناصر ضد انقلاب شده بود و موافق و مخالف با فحاشی به یکدیگر تلاش می‌کردند حرف خود را به کرسی بنشانند. منشه امیر در تلویزیون ایران اینترنشنال گفت که دعوت از رضا پهلوی یک دعوت رسمی نبود بلکه دو تن از دوستان ایشان که مقیم اسرائیل بودند این دعوت را بر عهده گرفتند.
تحمیل آتش‌بس یا حمله موشکی؟
روزنامه وطن‌امروز نوشت: چشم‌پوشی از پاسخ به اسرائیل در ازای آتش‌بس مخالفانی جدی دارد. جریانی در ایران شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» را به مثابه یک ایدئولوژی پذیرفته و در این نگاه، جنگ فقط حمله نظامی است و هر نوع تلاش برای آتش‌بس یعنی عقب‌نشینی غیرتاکتیکی و مذموم. در این نگاه ما تا دم مرگ می‌جنگیم، اما با دشمن پای میز مذاکره نمی‌نشینیم. در سوی دیگر، هر نوع آتش‌بسی موافقانی جدی دارد که تلاش می‌کنند با کوچک‌نمایی اقدامات طرف صهیونیست، ایران را از هر نوع پاسخ به اسرائیل بازدارند. اولویت ایران چیزی است که ماشین تروریسم صهیونیست‌ها را در غزه و لبنان متوقف کند و با تحمیل آتش‌بس مورد رضایت محور مقاومت، اهل غزه و لبنان بتوانند به خانه‌های خود، اگر چه ویران و فروریخته بازگردند. هم از این رو است که آمادگی ایران برای چشم‌پوشی از حمله موشکی به اسرائیل، نه یک عقب‌نشینی، بلکه یک فداکاری از سوی جمهوری اسلامی ایران در مسیر هزینه دادن برای فلسطین است. این فداکاری به ویژه از سوی فرماندهان نظامی ایران پررنگ‌تر است. برای یک فرمانده نظامی که انتخاب کرده عمرش را در جنگ بگذراند، گاهی نجنگیدن هم همچون جنگیدن فداکاری است، بنابراین آتش‌بس را نباید با دید منفی نگاه کرد، بلکه جزئیات آن و آنچه مورد توافق قرار می‌گیرد، باید مبنای قضاوت قرار گیرد.
کسی آن سوی میز مذاکره نیست
سایت مشرق‌نیوز نوشت: بخشی از جریان اصلاح طلب در داخل با عوض کردن جای طرفین، طوری القاء می‌کنند که گویی ایران به شدت نیازمند مذاکره با آمریکاست و اگر این مذاکره به وقوع بپیوندد، فتح الفتوح عظیمی رقم خواهد خورد. روزنامه آرمان امروز در خبری عجیب خبر از ارسال یک پیام جدی از سوی آمریکا به تهران داده و نوشته: برخی شنیده‌ها نیز حاکی از این است که طرف عمانی پیغامی برای ایران داشته و با توجه به واسطه گری‌های گذشته عمان این امکان وجود دارد که پیغامی از سوی آمریکا برای ایران ارسال شده است. پیغامی که احتمالا با موضوع کاهش تنش‌ها و شروع مذاکرات باشد و احتمالا از سوی ایران نیز مورد استقبال قرارگیرد. این روزها، بخشی از جریان اصلاح طلب در داخل با عوض کردن جای طرفین، طوری القاء می‌کنند که گویی ایران به شدت نیازمند مذاکره با آمریکاست و اگر این مذاکره به وقوع بپیوندد، فتح الفتوح عظیمی رقم خواهد خورد، هر چند که مذاکره تابو نیست، اما این‌روز‌ها آن سوی میز کسی نیست!
مشکلات بنزینی در دولت پزشکیان
روزنامه فرهیختگان نوشت: یکی از مباحث چالش‌برانگیز مربوط به بودجه سال آتی، مطرح شدن موضوع افزایش قیمت بنزین در سال آینده بود. در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ حسین صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مدعی شد دولت چهاردهم قصد دارد در سال آینده بنزین را ۴۰ درصد گران کند. طبق گفته این نماینده مجلس، دولت ۲۰ هزار میلیارد تومان درآمد از محل افزایش قیمت بنزین لحاظ کرده است. لازم به ذکر است در حال حاضر میانگین قیمت بنزین سهمیه‌ای و آزاد به ازای هر لیتر به ترتیب ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان است که افزایش ۴۰ درصدی قیمت، به معنای بنزین سهمیه‌ای ۲۱۰۰ تومانی و بنزین آزاد ۴۲۰۰ تومانی به ازای هر لیتر خواهد بود. پس از طرح این موضوع از سوی صمصامی، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور نیز در واکنش به برنامه دولت درباره قیمت‌گذاری بنزین، بحث اصلاح قیمت را تکذیب نکرد و به رفع ناترازی انرژی با راهکار‌های عملی تأکید کرد. با روند فعلی، پیش‌بینی می‌شود واردات بنزین و گازوئیل در سال جاری به ۶ میلیارد دلار افزایش یابد و در سال ۱۴۰۴ نیز میزان ارزبری ناشی از واردات سوخت حداقل ۸ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

  • ارسال نظرات
  • پربازدیدترین ها آخرین اخبار
  • پربحث ترین ها پرطرفدارترین ها