اعتراف روزنامه صهیونیستی به قدرت و عظمت پدافند ایران
خبرگزاری فارس نوشت: روزنامه اسرائیلی «کالکالیست» در گزارشی با اشاره به تهاجم این رژیم به ایران و با ذکر ادعاهای ثابت نشده در خصوص خسارات وارده این حمله، این سؤال را مطرح کرد: «پس از حمله هوایی اسرائیل چه چیزی از سیستم دفاع هوایی ایران باقی مانده است؟ در یک کلمه میتوان گفت "بسیار زیاد"؛ سیستم دفاع هوایی ایران پنجمین قدرت بزرگ پدافندی در جهان است که از دهها هزار نیرو و دهها سامانه موشکی تشکیل شده است. نیروی دفاع هوایی ایران دارای تنوع و قدرت زیادی است. این نیرو تجهیزات متنوعی را در اختیار دارد که در مناطق مختلف استقرار دارد؛ با این سامانهها نیروی هوایی مهاجم برای حمله به ایران با چالشهای بسیار زیادی روبرو خواهد شد. سیستم سوم خرداد با استفاده از سنسورهای نوری و حساس به حرارت قادر است هواپیماهای رادارگریز و پهپاد را از فاصله نامعلومی تشخیص دهد. این سیستم به طور مبتکرانه از دوربین برای تشخیص هدف استفاده میکند و نیازی به فعال کردن رادار نیست. این موضوع سوم خرداد را به تهدیدی خطرناک برای هواپیماهای اسرائیلی تبدیل کرده است. یکی از خطرناکترین موشکهای دفاع هوایی در اختیار ایران، موشک صیاد است. این موشک که نسخه ارتقا یافته موشک آمریکایی۶۶ RIM است، از سال ۱۹۶۹ در حال توسعه و بهرهبرداری است و از لحاظ عملکرد موشکهای جدیدتر را به چالش میکشد. نسخهای صیاد ۳ و صیاد ۴ از رادار و سیستم کنترل رادیویی زمینی برای هدایت استفاده میکنند و از فاصله ۳۰۰ کیلومتری قادر به انجام عملیات هستند. سرعت حداکثر این موشکها نیز بیش از ۵ ماخ است.
استقبال عجیب رئیس جبهه اصلاحات از انشای اسرائیلی موسوم به طرح آتشبس در لبنان
روزنامه وطنامروز نوشت خانم آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات همزمان با اینکه همه کارشناسان بر تبلیغاتی و غیراجرایی بودن طرح آتشبس در لبنان اذعان میکردند و آن را یک انشای تمام اسرائیلی دانستند که حتی قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت را نیز بلاموضوع میکند، او به استقبال این طرح آتشبس رفت! خانم منصوری در توئیت خود اذعان کرده «این اتفاق مهم بر منطقه خاورمیانه و بویژه ایران تاثیرگذار خواهد بود.» اگر شخصیت حقیقی آذر منصوری را تنها مدنظر قرار دهیم او با این موضع نشان داد حتی به عنوان یک دنبالکننده مبتدی اخبار سیاسی هم در جریان تحولات منطقه و شرایط جنگ در غزه و لبنان نیست، اما زمانی که او ریاست جبهه اصلاحات را به عهده دارد میتوان موضع فجیع وی را نشانی از نزول خسارتبار ادراک این جریان از تحولات منطقه دانست. طرح آتشبسی که تمام خواستههای اسرائیل برای نابودی و مهار حزبالله را درون خود گنجانده است و باز هم با تایید رژیم صهیونیستی مواجه نشده است.
مأموریت ایجاد تورم در پوشش حمایت از دولت
به گزارش روزنامه کیهان، محسن رنانی، «عضو شورای راهبری کابینه چهاردهم» ادعا کرده است که نرسیدن دلار به ۲۰۰ هزار تومان در شرایط فعلی معجزه است. برخی رسانهها در واکنش به این ادعا نوشتهاند: حامیان آقای پزشکیان که تا همین چندماه پیش و در زمان دولت شهید رئیسی از منتقدان دلار ۵۰هزار تومانی بودند، حالا نهتنها منتقد دلار ۷۰ هزار تومانی نیستند، بلکه آن را دستاورد دولت میدانند. این نقد، مبتنی بر واقعیت است، اما ماجرا را باید فراتر از رویکرد مغرضانه یا جانبدارانه نسبت به این یا آن دولت تحلیل کرد. سخن اخیر رنانی، ظاهراً تمجید از دولت پزشکیان است، اما در باطن خالی کردن زیر پای دولت در مواجهه با فشار خباثتآلود جبهه عبری و غربی است. بیسوادی و کُترهای حرف زدن، خوشبینانهترین احتمال درباره برخی از این عناصر سیاستباز است، اما تکرار غش کردن همیشگی آنها بر مدار ضعیفنمایی ایران و قوی جازدن غرب، راه را بر خوشخیالی درباره این طایفه میبندد. القای ناتوانی اقتصادی کشور در حالی است که به عنوان یک نمونه کوچک از موفقیتها (با وجود تحریمهای دشمن)، مؤسسه کپلر به تازگی اعلام کرد "میزان فروش نفت ایران در ماه سپتامبر به حدود ۲/۲ میلیون بشکه در روز رسید و رکورد دور دوم تحریمها را شکست. "
متغیر مهم پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی
به گزارش مشرق، کانال تلگرامی افق ایران نوشت: متغیر مهم پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل پاسخ به تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران، بار دیگر مورد توجه محافل داخلی و بین المللی قرار گرفته است. در همین رابطه، زمان بندی حمله ایران مورد توجه قرار گرفته است و ناظران و رسانههای بین المللی درباره زمان پاسخ ایران گمانه زنیهای متفاوتی را دارند. در این میان، زمان بندی مرتبط با پیش یا پس از انتخابات آمریکا محل توجه بوده است. دو دیدگاه در این رابطه وجود دارد:۱. دیدگاه اول معتقد است ایران پیش از انتخابات آمریکا یا روز انتخابات، پاسخ تجاوز اسرائیل را خواهد داد. آنها معتقدند، پیش از مشخص شدن رئیس جمهور آمریکا، جمهوری اسلامی ایران بنا به ملاحظات سیاسی و استراتژیک پاسخ خواهد داد. براساس این دیدگاه، تأخیر در اقدام تا پس از انتخابات آمریکا میتواند متغیرهای جدیدی را به پاسخ ایران اضافه کند و منجر به محدود شدن گزینههای پاسخ ایران شود. به ویژه اگر ترامپ به قدرت برسد این محدودیتها بیشتر خواهد شد. به گونهای که منافع و جهت گیری بازیگران منطقهای و بین المللی نیز تغییر خواهد کرد و ممکن است فضای سیاسی و نظامی منطقه به ضرر ایران تغییر کند.۲. برخی دیگر معتقدند ایران بنا به برخی ملاحظات مهم پاسخ احتمالی خود را به پس از انتخابات موکول میکند.
مغالطه خانم سخنگو درباره حجاب
سایت جهاننیوز نوشت: اخیراً سخنگوی دولت در مورد حجاب بیان کرده است: «حجاب، موضوعی نیست که با ضرب و زور بشود آن را جا انداخت. حجاب هم یک موضوع فرهنگی است و هم یک قسمتی از آن هنجاری است؛ لذا ترویج حجاب نیازمند یک رویکرد جامعی هست که حتماً با فشار و ضرب نمیشود آن را محقق کرد. تجربه این چهل و چند سال هم همین را نشان داده است». اینکه سخنگوی دولت، چه نظری در مورد حجاب در سطح اجتماع و رویکرد حاکمیت نسبت به آن دارد، به خودش ارتباط دارد، اما او حق ندارد از جایگاهی که متعلق به دولت جمهوری اسلامی است، علیه جمهوری اسلامی و سیاستهای آن قدم بردارد. در هر صورت، نشست او با خبرنگاران برای گعده یا بیان سخنان عوامانه نیست. اتفاقاً تجربه بیش از چهل سال نشان داده است که هر زمان که در مقوله حجاب با کلی گویی و سخنان کلیشهای به افکار سکولاری بها داده شد، مردم و خانوادهها آسیب دیدند و بی حیایی، پرده دری و هنجارشکنی در سطح جامعه افزایش پیدا کرد.
تهدید تمام و کمال
روزنامه فرهیختگان نوشت: سالهای سخت جنگ به ایران نشان داد برای ادامه حیات، راهی جز قدرتمند شدن وجود ندارد. جنگ پایان یافت، اما رویای قدرتمند شدن، نه. این رویا جایی در حوالی دهه ۸۰ به تحقق پیوست تا امروز، سیدکمال خرازی، دیپلمات کهنهکار و محافظهکار ایرانی با دست باز به ماجراجوییهای کشورهای اروپایی واکنش نشان دهد و بگوید اگر آنها «حساسیت ایران» را در نظر نگیرند، «لزومی ندارد ایران حساسیت آنها را درک کند.» منظور او، حساسیت اروپا نسبت به برد موشکهای ایرانی است؛ حساسیتی که دیگر معنایی ندارد و «احتمال اینکه ایران برد موشکی خود را توسعه دهد و بیشتر کند، هست.» احتمالا بخشی از پاسخ رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، ناظر به بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیجفارس است که در آن، اتحادیه اروپا برای نخستین بار ایران را متهم به «اشغال» جزایر تنب کوچک، تنب بزرگ و بوموسی در خلیجفارس کرد.
ناسازگاری غربگرایان با منافع ملی
روزنامه جامجم نوشت: تصور جریانهای تندروی اصلاحطلب این بودکه عملیات هفت اکتبر زود شکست میخورد و حماس آمادگی لازم را برای یک نبرد طولانی و اساسا تدبیر لازم برای تداوم مبارزه را نداشته، اما باتوجه به مقاومت حماس دریافتند که این نیروی محور مقاومت نهتنها برنامهریزی چندینسالهای انجام داده، بلکه تابآوری مردم را هم بالا برده تا در برابر فشارهای صهیونیستها مقاومت کنند و بالاخره به آزادی دست یابند. رویکرد این بخش از اصلاحطلبان قطعا با منافع ملی سازگار نیست و در مواقع مختلف، رفتاری از خود بروز میدهند که خلاف مصالح ملی جمهوری اسلامی ایران است؛ بنابراین بهنظر میرسد آنهایی که قطعنامه ۱۷۰۱ را درحال حاضر مفید و ضروری میدانند و آن را عاملی برای فروکش کردن این جنگ میدانند، بیشتر در پی حمایت از رژیم صهیونیستی هستند نه دلسوزی برای مردم لبنان و فلسطین. بدون شک اسرائیل در شرایط کنونی در باتلاق بدی گیر کرده و نیروهای نظامی این رژیم هم بهشکل گسترده هدف موشکهای حزبا... قرار میگیرند