۲۰۲۴ ۲۱ November - پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۳۵
۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
رصد (1243)

رسانه های داخلی

۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
نویسنده : هیئت تحریریه سایت طنین

عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار فیلمی خطاب به مردم ایران گفت که آنها مانع از پاسخ نظامی ایران به حمله اسرائیل شوند و در انتها شعار «زن، زندگی، آزادی» را به کار برد. این اظهارات نتانیاهو، با واکنش عطاء‌الله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات مواجه شد و او در توئیتی نوشت: «روشن‌تر از این نمی‌شد هویت صهیونیستی - آمریکایی انقلاب ژینا را نشان داد. بدیهی است که بسیاری از هموطنان معترض که به خیابان آمدند از این سناریو وهویت و بازی گردانی آمریکا و اسرائیل بی‌خبر بودند. یادتان هست دفتر وزیر خارجه آمریکا پمپئو اتاق فرمان شده بود؟! می‌گفت عکس و فیلم بفرستید».
مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟
بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا افراد مختلفی همچون حسین مرعشی، صادق زیباکلام، محمدرضا تاجیک و ... از جریان‌های اصلاح‌طلب، ایران را تشویق به شروع مذاکره با آمریکا در دولت آینده ایالات متحده کردند. در صحبت‌های پزشکیان با وزرای سابق خارجه همین موضوع با ادبیات متفاوت و البته غیر مستقیمی بیان شد. آن جا که رئیس جمهور می‌گوید «امروز» بیش از گذشته به مدارا کردن با دشمن اعتقاد دارم به وضوح می‌توان چنین برداشتی داشت. سوال این جاست مگر پالسی از طرف تیم دولت جدید آمریکا دریافت شده که با حجم بالا و افراد مختلف این مطالبه در دورن اصلاحات شکل گرفته است؟ حال با توجه به این تیمِ ضدایرانیِ رادیکالِ ترامپ واقعاً رئیس جمهور و جریان اصلاح‌طلب چه روزنه‌ای برای مذاکره و تعامل دیده‌اند که ما نمی‌بینیم؟! شرایط فعلی منطقه و روابط میان آمریکا و ایران در وضعیتی قرار دارد که هر رفتار ایران می‌بایست با محاسبات دقیق و منطقی صورت گیرد تا هم ایران را در موضع ضعف قرار ندهد و هم تنش‌ها را بیش از این افزایش ندهد.
رویکرد وفاقی دولت در بوته نقد
روزنامه جوان نوشت: ایده وفاق ملی دولت چهاردهم اگرچه ایده‌ای مناسب و درخور است و سوابق فعالیت‌ها و همچنین گرایش سیاسی رئیس‌جمهور محترم مؤید آن است، اما برخی اقداماتی که در لوای این ایده یا به نام آن انجام می‌شود، محل نقد می‌باشد. به عنوان مثال می‌توان به انتصاب برخی محکومان امنیتی در این دولت اشاره کرد. در همین زمینه، می‌توان به گره زدن رفع مشکلات اقتصادی به رفع فیلترینگ برخی شبکه‌های اجتماعی، تلاش برای طرح مجدد پیوستن به FATF و... هم اشاره کرد که بیش از هر چیز، تلاش‌های دولت دوازدهم در این زمینه را یادآور می‌شود. بنابراین، برجسته شدن وفاق ملی نزد دولت چهاردهم، نباید در عمل به مسیری منتهی شود که از آن، تعارض با راهبرد‌های اساسی نظام و انقلاب استنباط شود.
کدام یک از این تصمیمات برای معیشت اکثریت مردم است؟
روزنامه سیاست‌روز نوشت: تصمیمات و اقداماتی که در کشور گرفته می‌شود در لیبرال سرمایه دارترین کشور‌های دنیا هم وجود ندارد. با حذف بنزین سوپر با قیمت کنونی که ۳۵۰۰ تومان است و اجازه واردات آن برای برخی اشخاص و افراد، در استفاده از این محصول نیز تبعیض ایجاد می‌شود و فاصله طبقاتی شدیدتر می‌شود و دیگر اقشار از بنزین سوپر محروم می‌شوند. ماجرای آزاد کردن واردات آیفون نیز همین است یعنی با وجودی که سرمایه داران برای داشتن آیفون‌های گران قیمت آن را وارد می‌کردند و هزینه زیادی هم برای رجیستری پرداخت می‌کردند اکنون آزادانه می‌توانند آن را وارد و با پرداخت عوارض و گمرکی و رجیستری از این گوشی گرانقیت به راحتی استفاده کنند. کدام یک از این تصمیمات برای معیشت اکثریت مردم است، نمی‌دانیم؟! رفتار‌های دولت نشان آن مثل معروف شده که راهنما به چپ می‌زنند و راست می‌پیچند چنانکه دولت مدعی مقابله با ناترازی و حل مشکلات مردم است، اما سیاست‌هایش در نهایت فربه کردن لیبرال‌های سرمایه‌داری است که جز سود خود و البته فرستادن آن سرمایه به خارج از کشور تفکر دیگری ندارند.
پروژه برهنگی
روزنامه جام‌جم نوشت: جریان «نرمالیزاسیون» یا «عادی‌سازی» در قالب ریختن قبح اجتماعی، فرهنگی و دینی تلاش دارند با استفاده از برخی سلبریتی‌های ورشکسته، گروه‌های مرجع اجتماعی، افراد تاثیرگذار جریان دختر دانشگاه علوم و تحقیقات را تبدیل به جریان عادی کنند. حمایت فمینیست‌های فرانسه، انگلیس، آمریکا و آلمان از جریان عریان‌سازی فرهنگی، حمایت سلبریتی‌های داخل و خارج کشور و همچنین حمایت گروه‌های اپوزیسیون و معاندین خارج از کشور، نشان‌دهنده برنامه‌ریزی دقیق دشمن به منظور مقابله با نظام اسلامی است. باتوجه به این‌که دشمن در رویارویی با ایران قادر به مقابله با جمهوری اسلامی نیست، لذا تلاش خواهد کرد تا با ایجاد شکاف‌های اجتماعی، فرهنگی و بحران‌های اجتماعی، نظام اسلامی را با چالش مواجه کند.
افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار
خبرگزاری فارس نوشت: عباس پالیزدار عضو هیأت تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوه قضاییه بود و در خرداد ۱۳۸۸ بر اساس اتهامات مختلف اعم از اقدام علیه امنیت کشور، خیانت‌درامانت و تهمت و افترا به حبس محکوم شد. مدیر خراسانی قاضی وقت پرونده عباس پالیزدار در مورد جزئیات پرونده و ادعا‌های مطرح شده از سوی وی در روز‌های گذشته گفت: پالیزدار در دادگاه به ۱۰ سال حبس محکوم شد که در همان زمان افراد زیادی به دنبال وساطت در پرونده او بودند. حکم وی در نهایت در دادگاه تجدیدنظر به ۶ سال حبس تغییر کرد. پالیزدار در مصاحبه اخیر خود گفته است که مرحوم آیت‌الله یزدی حدود ۲ تا ۳ هزار هکتار زمین جنگلی را تصرف کرده، اما در دادگاه می‌گفت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار را تصاحب کرده است. وی حرف‌هایش را در دادگاه چند بار تغییر داده بود. ما در دادگاه پرونده کارخانه لاستیک دنا و معدن سنگ ده‌بید را رسیدگی کردیم، روال کار واگذاری این واحد‌ها قانونی بود. معدن سنگ ده‌بید دارای وقف‌نامه است که درآمد آن برای کودکان معلول هزینه شود. ۱۰ جلسه برای رسیدگی به پرونده قبلی پالیزدار برگزار شد. وی در دادگاه می‌گفت که افراد دیگری من را طعمه کرده‌اند و فلان شخص من را جلو انداخته و خودش کنار کشیده است. پالیزدار به دنبال مطرح‌شدن است و قصد دارد از رانت استفاده کند و از افراد باج بگیرد.
انتقاد عباس عبدی از سهم‌خواهی اصلاح‌طلبان
عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگو با روزنامه اعتماد گفت: برخی از منتقدان پشکیان از یک نظر دچار توقف زمان یا زمان‌پریشی هم شده‌اند. گمان می‌کنند که برای هر کاری باید فلان اصلاح‌طلب منصوب شود. این اشتباه مهلکی است. بسیاری از نیرو‌ها هستند که گرایش‌های اصولگرایانه یا حداقل سوابق ارتباطی اصولگرایانه دارند که بسیار هم کارآمد هستند. حل مشکلات اساسی ایران را باید به صورت پویا نگاه کرد، حل آنها مثل زدن یک دکمه از سوی پزشکیان نیست که حل شود. برجام بزرگ‌ترین دستاورد دولت‌های پس از انقلاب بود، فقط ۳ سال مهمان آن بودیم و امروز به فراموشی سپرده شده است. چرا؟ به دلیل بی‌توجهی به امر وفاق و انسجام داخلی در سیاست.
نظمی که با رئیسی شهید شد
خبرگزاری تسنیم نوشت:آنچه با آمار و ارقام رسمی طی روز‌های اخیر مشخص شده، دلیل اعمال خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده خانگی، توقف مازوت‌سوزی در چند نیروگاه محدود نبوده است و این تصمیم، ریشه در کاهش سطح ذخایر گازوئیل نیروگاه‌ها دارد. در مقایسه آمار تابستان سال ۱۴۰۲ که شهید رئیسی بر مسند کار بود و تابستان سال ۱۴۰۳ که این رئیس جمهور خدوم و مردمی بین ما حضور نداشت مشخص است، میزان تخصیص سوخت مایع و ذخایر نیروگاهی در تابستان امسال با کاهش قابل توجه همراه بوده است. آنچه مشخص است، آثار کم‌کاری مدیران وزارت نفت دولت سیزدهم و چهاردهم، بعد از شهادت آیت‌الله رئیسی، در وضعیت فعلی چالش در تأمین برق پایدار دیده می‌شود و به‌احتمال زیاد اگر رئیس جمهور مردمی، هنوز بین ما بود، امروز خاموشی‌های پاییزه را تجربه نمی‌کردیم. لازم به ذکر است که برخی کارشناسان و مدیران منسوب به دولت چهاردهم، وضعیت فعلی در حوزه قطعی برق را ناجوانمردانه به عملکرد شهید رئیسی نسبت می‌دهند که خلاف این گونه نسبت‌ها واضح و مشخص است.

  • ارسال نظرات
  • پربازدیدترین ها آخرین اخبار
  • پربحث ترین ها پرطرفدارترین ها