اظهارات جدید محسن هاشمی
محسن هاشمی رفسنجانی در سایت عصر ایران نوشت: موثرترین و بازدارنده پدافند برای ما، مردمسالاری و مشارکت وحمایت مردمی از نظام است که موجب میشود تهدیدات علیه نظام به نتیجه نرسد. اکنون ما با شرایطی مواجهیم که در انتخابات ریاست جمهوری اخیر، در دور اول بیش از ۶۰ درصد و در دور دوم بیش از ۵۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند و آقای پزشکیان با رای حدود ۲۶ درصد واجدان شرایط یعنی حدود یکچهارم ایرانیان رییس جمهور شده است. بازهم جریاناتی قدرتمند در کشور وجود دارند که همین رییس جمهور حداقلی را برنمیتابند و در نمازهای جمعه، تجمعات و رسانههای عمومی و وابسته به نهادها، به توهین وتخریب دولت میپردازند. تریبونهای ائمه جمعه و نهادهای فرهنگی را رفع کنیم و فضا را برای بازگشت نشاط اجتماعی وامید به جامعه فراهم آوریم ومطمئن باشیم همانطور که این انقلاب متعلق به مردم وتوسط مردم به پیروزی رسید، همین مردم از کشورشان در برابر همه تهدیدات حفاظت وپاسداری خواهند کرد.
بهزاد نبوی به جای منصوری؟
روزنامه صبحنو نوشت: از پیش از چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری بود که جبهه اصلاحات مجدداً با چالشهای داخلی و اختلافنظرهای قابلتوجهی مواجه شد که بر استراتژیها و تصمیمگیریهای این جریان تأثیرگذار بوده است. پزشکیان که بهعنوان یک چهره میانهرو و معتدل شناخته میشود، تلاش داشت با معرفی کابینهای متشکل از افراد مختلف با گرایشهای گوناگون، زمینهساز وحدت و وفاق ملی باشد، اما وقتی پزشکیان گزینههای خود را برای کابینه معرفی کرد، اختلافات در میان اصلاحطلبان افزایش یافت. بهطور جدی باید گفت یکی از مسائل مهمی که این ائتلاف با آن روبهرو است، چگونگی غلبه بر دوگانههای سیاسی و رسیدن به وفاق و کارآمدی در میان اصلاحطلبان است. یکی از چالشهای کلیدی، موقعیت خانم منصوری در جبهه اصلاحات است. بر اساس برخی تحلیلها، ایدههای تحریمی این جناح در اتحاد ملت با شکست روبهرو شده است و بر همین اساس، برخی پیشنهاد میکنند که زمان آن فرا رسیده است تا افراد دیگری همچون بهزاد نبوی به رأس این جبهه بازگردند. در نهایت، میتوان گفت که ائتلاف روزنهگشا در شرایط پیچیدهای قرار دارد. برای اینکه موفق شود، باید از پارازیتهای حداکثری و شکافهای داخلی عبور و زمینهای برای وفاق و همگرایی در میان جناحهای مختلف ایجاد کند.
مشکل اصلی، فقدان برنامه در دولت و نسخههای تسلیمطلبانه است
اشرف بروجردی (عضو حزب منحله مشارکت و معاون اجتماعی وزیر کشور در دولت خاتمی) به روزنامه اعتماد گفت: یکی از مطالبات اصلی و مهم مردم، بهبود نحوه زیست و مشکلات معیشتیشان است که مبتلا به اکثریت جامعه است. متأسفانه افزایش نرخ دلار، سکه، خودرو و... مردم را نگران کرده است. برخی تصمیمات دولت در حوزه اقتصاد مبتنی بر رویکردهای سالهای قبل و بدون لحاظ کردن شرایط اقتصادی امروز جامعه است. مشکل از اختیارات نیست بلکه از فقدان برنامه و ستاد و فرماندهی اقتصادی مشخص در دولت است و در کنار آن، شبکه سیاسی رادیکال و فربهی که با بودنش در اتاقهای سیاستگذاری و مشاوره دولت، اجازه تصمیمسازی فنی و کارشناسی برای حل مشکلات اقتصادی را نمیدهند و نسخههای مقابلهجویانه سیاسی یا تسلیمطلبانه در سیاست خارجی میپیچند.
افشاگری روزنامه هممیهن از نقش گروهک تروریستی منافقین در کوی دانشگاه
روزنامه هممیهن نوشت: نیروهای انتظامی حضور گستردهای از تقاطع خیابان فرشیمقدم تا پایینتر از کوی داشتند. مقابل درِ کوی نیز از سوی حراست دانشگاه تهران کنترل میشد. دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی که ساکن کوی نبودند نیز تا زمانی میتوانستند با ارائه کارت دانشجویی وارد کوی شوند، اما از ورود افراد غیر، ممانعت به عمل میآمد. ساعت ۱۹ قرار بود مسئولان دانشگاه در این محل حاضر شوند و به همین دلیل دانشجویان از نقاط مختلف که از طریق فضای مجازی فراخوان را مطالعه کرده بودند، برای پیگیری این مطالبه صنفی به کوی آمدند. این تجمع در کوی با مجوز سرپرست دانشگاه تهران برگزار شد. پس از پایان تجمع، به گفته دانشجویان، تعدادی اتوبوس برای انتقال دانشجویانِ دختر از سوی دانشگاه در نظر گرفته شده بود که آنها را تا خوابگاهها ببرد و بازداشتی صورت نگیرد، اکانتهای مربوط به گروه رجوی پس از وقایع کوی تلاش کردند بر موجِ ایجاد شده پس از قتل امیرمحمد خالقی سوار شوند. اکانتها و رسانههای وابسته به سازمان ابتدا پیامی از مسعود رجوی منتشر کردند. پس از آن مریم رجوی، بهزعم خود دانشجویان را دعوت به قیام کرد. درخواستی که نادیده گرفته شد.
اظهارات جدید پسر کروبی
حسین کروبی، پسر مهدی کروبی از اضلاع فتنه ۸۸ که در حصر خانگی به سر میبرد؛ اخیراً به دعوت جبهه اصلاحات در جلسهی این جبهه حضور یافته و توضیحاتی دربارهی وضعیت حصر پدرش ارائه کرده است. او در این باره به انصاف نیوز گفت: با توجه به خبری که اخیراً شنیدم که پرونده حصر در اختیار رییس قوه قضاییه قرار گرفته است، به همراه مادرم در چند ماه پیش دیداری با آقای محسنی اژهای داشتم و از ایشان خواستم در صورتی که حاکمیت در هر زمانی به جمع بندی رسید که رفع حصر از آقایان کروبی و موسوی صورت پذیرد در ابتدا لازم است حق شهروندی محصوران در انتقاد از وضعیت کشور را به رسمیت بشناسد و همچنین آستانه تحمل خود را در بیانیهها و مصاحبهی محصورین بالا ببرد، نه اینکه مثل گذشته که برخوردهای تند و فیزیکی با شخص آقای کروبی، خانواده و منزل مسکونی ایشان انجام میشد مجدداً بخواهند همان اعمال را انجام دهند.
پی نوشت: این ادبیات طلبکارانه، از موضوع بالا و لجوجانه همان دلیل اصلی است که همچنان موسوی و کروبی را در حصر و خاتمی را در انزوا نگه داشته است. باید تأکید کرد که موسوی و کروبی و خاتمی مادام که توبه علنی نداشته باشند و از کار غلط خود در سال ۸۸ بصورت رسمی عذرخواهی نکنند؛ بعید است که از حصر و انزوا به درآیند و ادبیات حسین کروبی به صورت کاملاً آشکارا علت این مسئله را نشان میدهد.
ذخیرهای که تا ۲۰۰ سال به ایران کمک میکند
سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: در جلسهای که در محضر رهبر معظم انقلاب بودیم، ایشان فرمودند ما تا دویست سال دیگر میتوانیم از فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس بهرهمند بشویم. همانطور که هنوز مردم ما خسارت و ذلتی که در عهدنامه ترکمانچای بود، حس میکنند. همچنین سردار سلیمانی معتقد بود دفاع مقدس قله است و مقاومت دامنه آن. اینها مطالب مهمی است؛ بنابراین از دفاع مقدس هم میتوانند تا دویست سال بهرهمند شوند. بهرهمندی به لحاظ مدیریتی که شکل گرفت و نیرویی که تربیت شد و تجربیاتی که به دست آمد.